A legtöbb kísértet észlelés miért éjszaka van?
Mert az éjszaka mindig is félelmet keltett az emberekben és ehhez kapcsoltak sokféle lényt mint vámpírok, mumusok, démonok, szellemek...
Másrészt éjszaka mindent lehet másképp látni, egy sötét alakra azt hiszed, a sátán jelent meg neked, közben csak a szomszéd hugyál az udvaron
-mert nappal az emberek a munkahelyükön vannak többedmagukkal
-mert az árny(ék) a sötétben kevésbé látszik, így a szellemek este észrevétlenebbül tudnak közlekedni
-mert ha az ember alszik (este), álom közben az asztrális teste távol van a fizikai testétől, gyengébb, és így könnyebben meg tudja szállni, hogy aztán nappal hülyeségeket, megmagyarázhatatlan dolgokat műveltessen az emberrel... gondolj bele: nappal is jelen vannak, gondolj a sok agresszív, hülye emberre :)
-stb...
mert az ismeretlen félelmet kelt az emberben.
ha félsz, kényszeresen láthatsz, hallhatsz olyan dolgokat, amik nem léteznek.
este a sötéttől való félelem energiát jelent, amely jó számukra, feltölti őket
továbbá az elektronikus eszközök, mesterséges mágneses rezonanciák elcsendesülnek, jobban tud érvényesülni, hangokat hallatni. Napközben is jelen van, csak nincs meg az energia ahhoz hogy megnyilvánuljon vmilyen formában.
Lattam mar nappal is.
Este sztem jopar csak arny es nem tudom megkulonboztetni.
A feny meg passz, ugy erzem megov a vilagossag, megved a feny ugyhogy lampanal alszom...
Üdvözlet!
Erre két magyarázat van:
1.Az emberek este sokkal több dolgot hajlamosak elhinni mindent. Akár egy kutya árnyékára is lehet szellemet hinni.
2.Este nagyobb a csönd, kevesebb mozgás: az érdekes részleteket könnyebb megfigyelni. Jobban látszanak a kontúrok is,
GH
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!