Ez mi lehetett? (TÖBB LENT)
Tegnap este amikor jöttem ki a fürdőszobából,valami zajt halottam a szobámból!
Bementem megnézni mi lehetett az de semmit nem láttam.Este valamiért felébredtem,és az ajttómnál kihajolva valami árnyat láttam!Na ettől nagyon megilyedtem!! A barátnőm nem lehetettt mert elment az anyáékhoz látogatóba!
Szerintetek mi lehetett?
Kérek gyors és értelmes válaszokat mert ne szeretném megint látna a házban azt a valamit!Valami amivel el lehet űzni?
Éjjel sokszor megtréfálja az embert a saját agya. Ébredés után közvetlen, még egy pár percig a "szürkezónában" vagy, egy belső kép simán be be csusszan rámixelve a fizikai informéciókra. A másik dolog, hogy ilyen tudatállapotban gyakran félreértelmez az agyunk dolgokat.
Pl, rám néha egy kocsi vagy busz hozta a frászt pont az fény és a tárgyak által vetett árnyék miatt. Persze a villany felkapcsolása és 10 perc eltelte után már világos volt mi történt, de akkor és ott félelmetesnek tűnt.
Utolsó jót ír!
Nekem is volt már olyan hogy felriadtam és ijedten néztem hogy úristen mi ez a vakító fény ami az ablakon jön be éjszaka közepén,talán elment az eszem :) ?Majd kicsit tisztult a kép és rájöttem hogy felkelt a nap :D:D:D
De félkómásan tök félreértelmeztem!
Biztos hogy nem halucináltam mert nem volt meleg a szobában!
És ezt a valamit kb 5 percen át láttam,és utána eltűnt!
Tagnap telihold volt. Ez a jelenség spirituális szemszögből elég furcsa. Ilyenkor az Asztrál és az Emberi sík közötti határvonal elvékonyodik és átláthatsz a "túloldalra".
Az az árny amit láttál a saját tükörképed volt, vagyis az Asztrál síkon élő éned. Azért csak egy árnyat láttál, mert nincs kifejlődve az erre való érzékelésed. A Sátánisták (mint én), Spiritualisták, Wodoo-sok és Boszorkányok bármikor részletesen megfigyelhetik mi történik "odaát".
Ez nem veszélyes, mivel a két sík közötti átjárást komoly, megszeghetetlen szabályok kötik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!