Ez mi lehetett? (TÖBB LENT)
Tegnap este amikor jöttem ki a fürdőszobából,valami zajt halottam a szobámból!
Bementem megnézni mi lehetett az de semmit nem láttam.Este valamiért felébredtem,és az ajttómnál kihajolva valami árnyat láttam!Na ettől nagyon megilyedtem!! A barátnőm nem lehetettt mert elment az anyáékhoz látogatóba!
Szerintetek mi lehetett?
Kérek gyors és értelmes válaszokat mert ne szeretném megint látna a házban azt a valamit!Valami amivel el lehet űzni?
mély transz és teljes koncentráció szükséges hozzá.
a spiritsoferidu.wordpress.com-on többet olvashatsz erről
Utolsó!
Ez megint más. A fiatalabbak érzékenyebbek az ilyesmire, mivel az ő fejükben még nem rögzült teljesen a nevelés: hogy "ilyen nincs". A ti házatokba valószínűleg egy nem kívánatos lélek költözött be. Gyakran megesik, hogy a lélek halál után nem képes felfogni azt ami történt és megpróbál ugyanúgy élni ahogy eddig. Ilyen esetben határozottan, félelem nélkül fel kell szólítani a távozásra és ha a 3. felszólítás után eltelik 1 nap és még mindig ott van, akkor fel kell venni a kapcsolatot valaki hozzáértővel (nem keresztény pap).
A mozgásérzélkelőt akár egy denevér is simán bekapcsolja. Nem kell tőle parázni, nálunk otthon jónéhányszor felkapcsol a lámpa egy éjjel. A gagyibb érzékelők meg pláne. (A lámpákon általában a legesleggagyibb van.)
A másik dolog, hogy a mozgásérzékelő is csak fotonokat érzékel, mint a szemed. Szóval ha a szemeddel nem látsz valamit, akkor a mozgásérzékelő sem fogja. Ugyanez megfordítva is igaz.
Nem kell mindentől beparázni!
Utolsó!
A "médiumok" 99%-a csaló, akik pénzt kérnek ilyesmiért, azok meg tuti, hogy átvernek. Aki tényleg ilyesmivel foglalkozik, az nem az EzoTV-n teszi az agyát, vagy keresztény-zsidó-boszorkány-sátánista keverékből próbál összerakni egy mesét a jövőről meg a túlvilági dolgokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!