Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez mi lehetett? (TÖBB LENT)

Ez mi lehetett? (TÖBB LENT)

Figyelt kérdés

Tegnap este amikor jöttem ki a fürdőszobából,valami zajt halottam a szobámból!

Bementem megnézni mi lehetett az de semmit nem láttam.Este valamiért felébredtem,és az ajttómnál kihajolva valami árnyat láttam!Na ettől nagyon megilyedtem!! A barátnőm nem lehetettt mert elment az anyáékhoz látogatóba!

Szerintetek mi lehetett?

Kérek gyors és értelmes válaszokat mert ne szeretném megint látna a házban azt a valamit!Valami amivel el lehet űzni?

2012. júl. 4. 08:31
1 2
 11/19 Affar Siey ***** válasza:

mély transz és teljes koncentráció szükséges hozzá.

a spiritsoferidu.wordpress.com-on többet olvashatsz erről

2012. júl. 5. 20:08
 12/19 anonim ***** válasza:
azt mondod, hogy a teliholdas este, akkor jött be hozzám húgom meg a barátnője aki nálunk nyaral két hetet és azt mondták, hogy félnek és nem tudnak aludni, nem tudtam meg ugyan, hogy miért de könyörögtek, hogy ne hagyjam ott őket a sötétben, a sötétet megoldottam oda adtam a kis asztali lámpám, de még akkor is könyörögtek, hogy maradjak amíg el nem alszanak, na ez így ment hajnali kettőig, aztán már én nem birtam fent lenni, de még mindig nem aludtak el és nem akarták hogy otthagyjam őket, egyébként nem kicsik, 12 évesek, úgy akarták megoldani a dolgot, hogy ők alszanak egy ágyban és én meg a másikon, de állandóan valami zajt hallottam, mintha beszélnének, de csak ők sutottogtak én mégis valami mást is hallottam, mivel nem vagyok félős próbáltam aludni, de a lányok felráztak és azt mondák, hogy félnek így kiköltöztünk a nappaliba és úgy döntöttem keresek egy olyan műsort ami unalmas és elalszanak tőle, nem jött be a másik húgom is oda jött, hogy fél így már hárman aludtak egy ágyban én meg szokásomhoz híven kuporogtam a kanapén, amikor megláttam, hogy felgyúlt a kinti mozgásérzékelő lámpa, a lányok nagyon megijedtek és szólni akartak anyáéknak, de mondtam nekik, hogy nem kell őket zargatni, majd én megnézem, ennek fényében kimentem és megnéztem, hogy mi van, macska nem volt a láthatáron tehát valami más kapcsolta be, valami zajt is hallottam, pont olyat mint a húgom szobájában, reméltem, hogy betörő így előadtam az őrült magánszámomat, hogy előcsalogassam, hogy megkeresem és ha megtalálom felboncolom, egyébként ha rámtámadna tényleg ez lenne a sorsa, de nem láttam semmit így visszamentem, aztán nagynehezen elaludtam félnégykor, de nem oltottam le a lámpát, én visszalöltöztem a saját ágyikómba és szokászerint teljes sötétségben aludtam, én szeretem a sötétet nem félek tőle, de mégmindig hallottam a zajt, de nem a fejemben szólt mert ha befogtam a fülem nem hallottam annyira, talán tényleg volt valami a teliholdnak köszönhetően
2012. júl. 5. 21:32
 13/19 Affar Siey ***** válasza:

Utolsó!

Ez megint más. A fiatalabbak érzékenyebbek az ilyesmire, mivel az ő fejükben még nem rögzült teljesen a nevelés: hogy "ilyen nincs". A ti házatokba valószínűleg egy nem kívánatos lélek költözött be. Gyakran megesik, hogy a lélek halál után nem képes felfogni azt ami történt és megpróbál ugyanúgy élni ahogy eddig. Ilyen esetben határozottan, félelem nélkül fel kell szólítani a távozásra és ha a 3. felszólítás után eltelik 1 nap és még mindig ott van, akkor fel kell venni a kapcsolatot valaki hozzáértővel (nem keresztény pap).

2012. júl. 5. 23:17
 14/19 Affar Siey ***** válasza:
Azt kifelejtettem, hogy az ezüst ideiglenesen megvéd.
2012. júl. 5. 23:18
 15/19 anonim ***** válasza:

A mozgásérzélkelőt akár egy denevér is simán bekapcsolja. Nem kell tőle parázni, nálunk otthon jónéhányszor felkapcsol a lámpa egy éjjel. A gagyibb érzékelők meg pláne. (A lámpákon általában a legesleggagyibb van.)

A másik dolog, hogy a mozgásérzékelő is csak fotonokat érzékel, mint a szemed. Szóval ha a szemeddel nem látsz valamit, akkor a mozgásérzékelő sem fogja. Ugyanez megfordítva is igaz.

Nem kell mindentől beparázni!

2012. júl. 6. 17:12
 16/19 Pantika válasza:
semmi mast itt nem tudok mondani mint hogy keres egy mediumot.O majd meg mondja hogy van e valaki szelleme a lakasban ,de elotte gyozogy meg ,hogy ha megint latsz valami surcsat vagy hallasz akkor szolalj meg akkarmit es ha nem valtozik semmi mas egy heten belul pl ugyan az megy akkor probalj meg oda menni es beszelni kozben.ha megint semmi valtozas akkor csak a kepzelted vagy ahogy gondolod.Ennyire egyszeru :)
2012. júl. 8. 12:38
 17/19 Affar Siey ***** válasza:

Utolsó!

A "médiumok" 99%-a csaló, akik pénzt kérnek ilyesmiért, azok meg tuti, hogy átvernek. Aki tényleg ilyesmivel foglalkozik, az nem az EzoTV-n teszi az agyát, vagy keresztény-zsidó-boszorkány-sátánista keverékből próbál összerakni egy mesét a jövőről meg a túlvilági dolgokról.

2012. júl. 10. 00:00
 18/19 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászólónak igaza Van!Amúgy a hangok még vannak de csak ritkán,az árny meg már sehol szerencsére!!De tegnap villámlott és a kutyát beengettem(a bolong mindig feltekeredik valamire és megfulladna :D)és este halottam hogy valamire morog de elég furcsán,mintha 3-szor erősebben csinálná mint szokták a kutyák!Lehet hogy a kutya látta az árnyat?a szobámban volt a kutya!
2012. júl. 10. 09:28
 19/19 anonim ***** válasza:
A kutyák valóban látják az elhunytakat ! Az enyem megugatot egyet és elkezte szagolgatni a levegőt azonban meglátam az árnyat és elkezdet futni! ÉS ELTÜNT! Kutyám az nap elpusztult:(Én el költösztem és azóta nincs semmi gondom!
2012. aug. 7. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!