Mi a véleményetek, lehet összefüggés, vagy hülyeség?
Biztosan sokan hallotatok már arról a nézetről, miszerint az ufóktól származunk, ők manipulálták a génjeinket, és tettek minket emberré. És hogy akkor még a legelső civilizációk idején, az idegeneket tisztelték istenként az emberek.
Szóval az jutott eszembe, hogy ha ezek az ufók ilyen profi génsebészek voltak, akkor a görög mitológiában lévő félig ember, félig állat vagy félisten-félember lények, lehet, hogy tényleg léteztek. A minotaurusz, meg ilyenek. Van egy csomó ilyen. Pl. akinek kígyóból van a haja.
Az akkori emberek közel sem voltak azon az értelmi szinten mint mi (illetve már a legtöbb ember kezd visszafejlődni arra a szintre :/ ) Amit nem ismertek azt isteni eredetűnek vélték. Hajlamosak voltak eltúlozni dolgokat. Például ha láttak egy másik népcsoporthoz tartozó nőt akinek nagyon hosszú haja volt és furcsán fújta a szél a haját, abba már kígyókat láttak bele.
Vagy egy nagyon szőrös embert farkasembernek néztek. Esetleg vaddisznóból készült ruhát viselt a trófeával a fején, azt hihették disznóember. Közelebbről nem vizsgálták meg, hiszen féltek tőle. Azt sem tudták honnan származott hiszen nekik a világ addig tartott ameddig már eljutottak. Ha egy szakadék mellett éltek akkor azt hihették a szakadékon túl nincs semmi.
Aztán ha elmondta az egyik társának ő nem biztos hogy mindent pontosan jegyzett meg, így máshogyan adta tovább a történetet.
> összefüggés, vagy hülyeség?
Hülyeség.
Én szeretem a kecskesajtot! :)
Nem... nem is :(
11:59...
nem...:)
kitalált történet aminek van valóságalapja...
egyépként szerintem ez nem igaz =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!