Van-e összefüggés édesapám, és sógornőm között?
Figyelt kérdés
a sógornőmmel, mióta ismerjük egymást, nem igazán tudunk dűlőre jutni. Nem találjuk meg a közös hangot, folyamatos nézeteltérésünk van egymással.
Azért gondolom, hogy lehet e egymáshoz közük, mert a születési és elhalálozási idő közel azonos.
Édesapám 2000 február 11-én halt meg
A sógornőm meg 2000 február 5-én született.
2016. jan. 31. 06:49
2/8 anonim válasza:
Ha a sógornőd hamarabb született mint édesapád meghalt, már hogy a fenében lehet összefüggés közöttük?
Ha valóban létezik a Földön reinkarnáció akkor egy előbb megszületett egyén nem tudna újjászületni egy 5 nappal később elhunyt személyében, mert ő már születése pillanatában újjászületett valaki mástól...
3/8 anonim válasza:
A sógornőd az édesapád reinkarnációja. Ezt akartad hallani?
4/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem volt konkrétum amit hallani szerettem volna, egyszerűen csak érdekelt a dolog. Köszönöm
2016. jan. 31. 12:41
6/8 anonim válasza:
Ha szeretted apádat és összefüggést látsz a leírottaid között, ne is csodálkozz, hogy sógornőddel nem találjátok a közös hangot!
8/8 anonim válasza:
#7 Ne hárítsd másra a problémádat, és le lehet nyugodni, már megválaszoltam a kérdést. Mindenki nyugodjon meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!