Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A szellemek és az ufók között...

A szellemek és az ufók között lehet valami összefüggés? Mindkettő interdimenzionális eredetű?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy mindkettő a létezés olyan síkjairól származó jelenség, amiket ma még fel sem tudunk fogni?

2016. febr. 7. 19:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Jó kérdés.

Ha azt nézed, a szellemek azok olyan lelkek, amelyek tragikus körülmények közt hunytak el.

(Saját definicióm)

Ufók, elméletileg magasabb tudat szinttel rendelkező lények.

Nem hiszem, hogy sokban különbözik a kettő.

Hisz (gondolom) nekik is van lelkük.

Csak ez épp egy más életforma.

De az mindig is érdekelt, hogy az egyik mért zárja ki a másikat.

Spiritualitás-Földön kívüliek.

Szerintem összhangba lehet hozni az egészet.

Minden egy és ugyanazonból ered elv.

2016. febr. 8. 20:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Hallgasd meg, Nézz utána, a Dolognak, "Alaje" üzenetei, már elérhető, magyarul is! Ott minden világossá válhat :) Utóirat!:.a Spiritualitás, bonyolult dolog! A (Lélek), mellyel összekevered a kifejezést. A Lélekvándorlás útján, több világ létezik, egy másik világban, de ez a világ, a földön van! Más Dimenziókban Léteznek! A Dimenzió fogalma: Egy,a térben elfoglalt pozíció megnevezése!Az Anyag, és energia felcserélhető! Kifejezetten utána néztem, részletesen, ezeknek, a dolgoknak, a valóság alapjait! Ezért Léteznek, olyan rezgések, melyek más térdimenzióba hozzák létre a teret! Minden rezeg, folyamatos Mozgásban vannak a részecskék, Atomok, és minden! A Nagy "BUMM..." Elmélet alapján, fogható fel, egy tér görbület, melyet, ugyan azon anyagok hozhatnak létre, mint, Az univerzumot! Képzelj el egy hagymát, rétegesen nőnek! Tegyük fel a világ úgy épül fel,mint a "hagyma..." mikró atomok milliárdjaiból, csak ebben az esetben, összeforrt energiaként létezik a tér! Egymáson fekszenek a Dimenziók! Nincs lehetőség, átmenni, egyikből, a másikba, mivel hatalmas, a mozgás(Rezgés) szint különbség, 1-1 Dimenzió réteg között! Csak, nagyon fejlett technika lehetne rá képes, hogy egyikből másikba lehessen jutni. Ha nem értetek egyet,ezzel az elméleti ténnyel, nagyon sajnálom,hogy nem vagytok spirituális,egyéniségek! A Tudomány, és a Spirituális világ, csak akkor érthető meg, ha mind kettőt használjuk! Külön, soha!
2016. febr. 10. 03:38
 13/16 1112 ***** válasza:
Szerintem lehet. Hallottam valami olyat, hogy van itt a körülöttünk lévő bolygókon is mind élet, csak olyan síkon vannak vagy nem tudom, amit mi még nem vagyunk képesek érzékelni. Ja meg egyszer láttam egy videófelvételt, amin egy humanoid lényecske dematerializálódott, vagy mi. Fogta, azt felszívódott:) Ja meg a tudósok is mondták, hogy a mi dimenziónk alatt, amit mi ismerünk, vannak többek, amikre ugye rálátásunk van, meg fölöttünk is van még legalább 3. De ehhez már nem tudok hozzászólni, mert nincs annyi ismeretem, csak hallottam róla.
2016. febr. 19. 23:26
 14/16 1112 ***** válasza:
*Ja és arra a 3-ra meg nincs rálátásunk, viszont a lények, akik ott mozognak, ők rálátnak a mienkre.
2016. febr. 19. 23:27
 15/16 anonim válasza:
41%
Semmi közük mindkettőre olyan érveim vannak ami miatt mindkettő létező dolog nem fogok egyik elméletemetse csak bízonyítom a dolgok létezését ne felejad az ufo nem földön kívüli hanem jelentése azonosítatlan repülő tárgy ürlének létezése: nem tudom feltünte de a földi minden élőlény egy meg határozott rendszerű dns oszlopon épül tudosok szerint ha valóban nem alkotot minket senki a dns oszlop felépítése fajonként különböző lenne de szerintem az alkotóink a földet formálták meg élhető bolygonak és állatok létrehozásával kísérleteztek és minden kis selytet kis meteórok segítségével jutaták az oceánokba bizonyíték arra hogy az ember gén módosítást kapott a fejlődés érdekében az hogy más állatnak is fejlődnie kellet volna ha nem szándékos választás az ember és az embere hagyott műhold ami a föld körül kering (lehet hogy az oroszok vagy amerikaiak már lehozták) és akkor kapcsolt be amikor az emberek a rádió jelekell kísérleteztek a műholdról van több kép is mindegyiken látszik hogy valóban az a fekete lovag szellemek: nincs tudatos szellem az ember agya kis feszültségű áramal működik így elképzelhető a térben meg maradt gondolatok aki csak az ember gondolatait életét éli újra és újra stb beszélve meg győzöbb lennék (: ezek mind tudosok vélemény dokumentum filmekből leszűrt következtetések remélem érthető voltam
2016. nov. 9. 00:13
 16/16 anonim ***** válasza:

A nyelvtanod 0, helyes írás zéró, vagy te is földön kívüli vagy, és éppen tanulod még mindig, a nyelvet... :D

Vagy talán,csak 9-12 év körüli vagy? Minden esetre, nagy nehezen felfogtam,hogy mit írtál le, oly nehézkesen,csak annyit fűznék hozzá, hogy amit leírtam elméletet, azt nem egy ember gondolta ,úgyszintén, ugyan úgy... Sőt! Én Biztos vagyok benne, hogy most is köztünk élnek! És ha jobban bele gondolok, akár te is az lehetnél, különben miért szóltál volna hozzá,ilyen fogalmazással? :D

2016. nov. 11. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!