Mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 2 napja éjszaka felébredtem de egyszerűen nem tudtam mozdulni még a szemem sem bírtam kinyitni de viszont agyban tudatomnál voltam és akárhogy probáltam nem ment semmit nem bírtam csinálni.Megkérdeztem anyámat mi lehetett ez és azt mondta hogy valami gonosz szellem rám telepedett.Igaz ez?2016. márc. 5. 19:47
1/21 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Jézusom.. még hogyha tényleg szentül hinnék az ilyenekben akkor sem mondanék ilyet a gyerekemnek.Gondolom totál beszaratott vele.
Egyébként nem feltétlenül csak ez történhetett.
Olvasd el ezt:
2/21 A kérdező kommentje:
17 vagyok.
2016. márc. 5. 19:57
3/21 anonim válasza:
#1 vagyok
És te egyébként hiszel ezekben?
5/21 A kérdező kommentje:
igen hiszek ezekben.
2016. márc. 5. 20:01
7/21 Legoman válasza:
Alvásparalízis.
Előbb ébredsz fel, mielőtt az agy aktiválná újból a testrészeid, és ez okozza a bénulást.
Idő után abbamarad, és visszaalszol, de addig nem bírsz semmit se csinálni, és általában hallucinációk és félelemérzet követi.
De van, amikor a kettő külön van.
8/21 anonim válasza:
Igen, alvásparalízis, velem ez viszonylag gyakran megesik:(
9/21 anonim válasza:
Szia:)
Nem szellem volt..
Paralízis:)
Nekem nagyon sokszor van, eleinte féltem tőle, de már annyira szeretem azt az érzést, hogy már alig várom a következőt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!