Mi lehetett ez?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 2 napja éjszaka felébredtem de egyszerűen nem tudtam mozdulni még a szemem sem bírtam kinyitni de viszont agyban tudatomnál voltam és akárhogy probáltam nem ment semmit nem bírtam csinálni.Megkérdeztem anyámat mi lehetett ez és azt mondta hogy valami gonosz szellem rám telepedett.Igaz ez?

2016. márc. 5. 19:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%
Ez alvásparalízis. Nagyon kellemetlen, és ijesztő, de ezen kívül ártalmatlan. ha gyakran ismétlődik, akkor komló, levendula, vagy citromfűteát igyál lefekvés előtt. Úgy nyugodtabban alszol majd.
2016. márc. 5. 21:08
 12/21 Fleurr ***** válasza:

Alvásparalízs.

Előfordul.

Olyan mintha 3D horror filmet néznél. Van hogy dolgokat érzel, illatokat, személyeket, hangokat hallasz. Jó nagy adrenalinlöketet ad, aztán meg csak bambulsz hogy mikre képes az agyad.

A lényeg, hogy ha érzed hogy nem tudsz mozdulni, de éber az agyad, akk álomparalízised van. Ilyenkor a legjobb ha visszacsusszansz az álomba. Próbálj elaludni.

Egy idő után már élvezed. Mint mikor horrort nézel vagy horror játékokkal játszol.

2016. márc. 5. 21:09
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak a Figyelő volt. Keress rá az interneten.

Csak hülyültem, ez a hírhedt alvási paralízis.

2016. márc. 5. 21:27
 14/21 Fleurr ***** válasza:
100%

Jah, ráüllt a Rake a gyerekre. Szegény most még jobban megijed és azt fogja haluzni h a Rake figyeli.

Kérdező, NE keress rá a Figyelőre se a Rake-re.

(Úgyis rákeres.. figyelmeztettelek. De nincs gáz... legalább majd nem lesz alvásparalízised...... mondjuk aludni se fogsz tudni....)

2016. márc. 5. 21:41
 15/21 anonim ***** válasza:

Alvásparalízis.

Ijesztő, nálam nagy stressz vagy kimerültség után jelentkezik néha...

2016. márc. 5. 23:07
 16/21 anonim ***** válasza:

Ez szerintem alvásparalízis :)

Vagy (nálam is volt hasonló) tudatosan megpróbáltam lemenni transzba.

Fél siker volt.

Nem akart mozdulni semmim, közben tudtam hogy hol vagyok és azt is, hogy mit csinálok.

Egyébként meg olyan nincs hogy gonosz szellem.

Vagy segítséget kér, vagy segítséget ad de gonosz nincs.

2016. márc. 5. 23:36
 17/21 meggybefőtt válasza:
Ilyenkor a melletted fekvő tud valamit segíteni,ha észreveszi?
2016. márc. 6. 06:40
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem nagyon veszi észre, mert nem tudsz hangot kiadni, vagy mozdulni. hiába érzel pánikot, nem tudod kimutatni. Van amikor a szemed se tudod kinyitni.
2016. márc. 6. 08:20
 19/21 anonim ***** válasza:
De azért a lélegzés nem áll le. velem történt hasonló, és először nagyobb levegőt próbáltam venni, amitől már kicsit könnyebb volt elő kecmeregnem ebből. de volt, amikor kihasználtam a tudatos állapotom, és elképzeltem magam előtt egy általam jól ismert történetet, amiben én is szerepelek, és visszaalszom. Ha tudatosan álmodik az ember, azt csinál amit akar.
2016. márc. 6. 09:34
 20/21 anonim válasza:

#19-es válaszolónak

Sokszor tudom hogy álmodok de mégsem tudom azt csinálni amit akarok.Sőt néha félek hogy valami rosszat látok a saját álmomban mert tudom hogy álmodok.Ez mégis miért van?

2016. márc. 6. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!