Mi lehetett ez?
Alvásparalízs.
Előfordul.
Olyan mintha 3D horror filmet néznél. Van hogy dolgokat érzel, illatokat, személyeket, hangokat hallasz. Jó nagy adrenalinlöketet ad, aztán meg csak bambulsz hogy mikre képes az agyad.
A lényeg, hogy ha érzed hogy nem tudsz mozdulni, de éber az agyad, akk álomparalízised van. Ilyenkor a legjobb ha visszacsusszansz az álomba. Próbálj elaludni.
Egy idő után már élvezed. Mint mikor horrort nézel vagy horror játékokkal játszol.
Ez csak a Figyelő volt. Keress rá az interneten.
Csak hülyültem, ez a hírhedt alvási paralízis.
Jah, ráüllt a Rake a gyerekre. Szegény most még jobban megijed és azt fogja haluzni h a Rake figyeli.
Kérdező, NE keress rá a Figyelőre se a Rake-re.
(Úgyis rákeres.. figyelmeztettelek. De nincs gáz... legalább majd nem lesz alvásparalízised...... mondjuk aludni se fogsz tudni....)
Alvásparalízis.
Ijesztő, nálam nagy stressz vagy kimerültség után jelentkezik néha...
Ez szerintem alvásparalízis :)
Vagy (nálam is volt hasonló) tudatosan megpróbáltam lemenni transzba.
Fél siker volt.
Nem akart mozdulni semmim, közben tudtam hogy hol vagyok és azt is, hogy mit csinálok.
Egyébként meg olyan nincs hogy gonosz szellem.
Vagy segítséget kér, vagy segítséget ad de gonosz nincs.
#19-es válaszolónak
Sokszor tudom hogy álmodok de mégsem tudom azt csinálni amit akarok.Sőt néha félek hogy valami rosszat látok a saját álmomban mert tudom hogy álmodok.Ez mégis miért van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!