Mi lehetett ez? (tĂśbbi lent)
Figyelt kérdés
Par napja tortent. Kb. Hajnali 4 lehetett. Kezdett kivilagosodni es szokasom szerint megebredtem. Felneztem es az agyam szelen ult valaki. (fekete volt,emberszeru testtel) Es engem figyelt. Valamit motyogott is de arra mar nem emkleszem. Utana eltunt es hirtelen en is elaludhattam (vagy esetleg ilyen ajulas szeru allapot lehetett) Bocsi hogy ekezet nelkul irok de mashogy nem engedi :)2016. jan. 8. 12:07
1/10 anonim válasza:
Nem túl bizalomgerjesztő. Arcot láttál? Szellemnek gondolom. Én egyébként Karácsony utáni napon láttam az úton egy alakot, a kocsiba pakoltam, mire felnéztem eltűnt, mellettem nem ment el, egyik közeli kapun sem ment be, sőt, a párom nem is látta :O Mióta láttad ezt, történt veled valami rendkívüli?
2/10 anonim válasza:
Én is inkább szellemre tippelnék.Hacsak nem álmodtad,mert néha az álmok is tudnak igen furcsa dolgokat produkálni.
3/10 A kérdező kommentje:
Arcot nem lattam. Az egesz teste fekete volt. (nem almodtam abban biztos vagyok)
2016. jan. 8. 19:59
5/10 anonim válasza:
nem volt betörés a környéken? mert akkor lehet veled is az történt
6/10 A kérdező kommentje:
Neem dehogy volt betores:D
2016. jan. 8. 21:34
8/10 anonim válasza:
Azt hitted felkeltél de álmodtál csak. Lehetsz influenzás, vagy lázas beteg olyankor tűnik valóságnak ha alvás közben felébredéstől álmodsz.
9/10 anonim válasza:
Amikor gyerekek voltunk, az öcsémmel láttunk egy fekete, kapucnis alakot a házunkkal szemben a fa alatt. Ott állt, én minket nézett. Apukánk nem látta. És több ilyen hasonló sztorit tudnék mesélni. Ezek érdekes dolgok.
10/10 anonim válasza:
Én Karácsony után két nappal páromék szüleinél, kertes övezetben mentem az autóhoz. Köd volt, jött velem szemben egy kapucnis férfi. Én letörölgettem az ablakokat, tükröket, bepakoltam az autóba. Felnézve nem láttam senkit, ami fura volt, mert mellettem tuti nem ment el, de egyik közeli kapun sem ment be. Kérdezem a páromat, hova tűnt a srác, nehogy elüssem a rossz látási viszonyok miatt, mire Ő megkérdezi, miylen srác, nem jött erre senki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!