Mi lehetett ez? (kép)
Figyelt kérdés
Tegnap este felébredtem az éjszaka közepén és fura hangokat hallottam. Próbáltam nem odafigyelni rá, de aztán az az érzésem támadt, mintha lenne valaki a szobában. Előszedtem a telefonomat és belevakuztam a sötétbe, mert túl fáradt voltam, hogy felkapcsoljam a villanyt. Ahogy ez megtörtént a hangok abbamaradtak. Visszaaludtam és mikor reggel feloldottam a telefont egy nagyon rémisztő kép fogadott. Nem tudom mi lehetett ez, de nagyon meg vagyok ijedve. Ahogy tudtam eljöttem otthonról és azóta se mentem haza.
Kép: [link]
Látott már valaki ilyet? Mit ajánlotok?
2016. okt. 16. 20:38
1/53 anonim válasza:
ebben mi az ijeszto?en csak egy fenyjelenseget latok.
2/53 anonim válasza:
Mondd, hogy ez nem komoly kérdés.
3/53 anonim válasza:
A fényjelenség alatt látok egy embert. Trollszagot érzek.
5/53 anonim válasza:
en telon nezem.semmifele embert nem latok a szines ize alatt.csak mero sotetseget.
6/53 anonim válasza:
5-ös.
Akkor nézd gépen nagyobb fényerővel. Ott a keze meg a feje.
7/53 anonim válasza:
nem él még valaki veled? mert lehet, hogy csak hülyéskedett veled...mert ha jobban megnézed a képet akkor ott van rajta egy ember.
8/53 A kérdező kommentje:
Én eddig nem vettem észre, hogy van ott egy alak. Nagyon remélem, hogy nem valami rokon szivatott az éjszaka közepén (egyedül élek, de van kulcsuk a lakáshoz) mert halálra rémültem. Mondjuk nem vall rájuk az ilyesmi, de majd kiderítem. Azért köszönöm.
2016. okt. 16. 21:38
10/53 anonim válasza:
nincs esetleg géped/laptopod? mert azon lehet, hogy észre fogod venni. amúgy én se hinném, hogy ismerős vagy valami mert azt azért meghallottad volna, hogy valaki kinyitja a zárat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!