Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Már nagyon félek mit csináljak?

Már nagyon félek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nekem elég régóta van fóbiám meg depressziós is voltam. De ami velem történik esténként félelmetes. Álandóan azt érzem hogy szellemek vannak a szobámban. Érzem hogy engem néznek és a szemem sarkából álandóan látom hogy ott vannak de ha odanézek eltünik és sokszor hallok kopogásokat lépteket zajokat. Kb 3-4 hónapja elaludtam és arra ébredtem fel hogy valaki szorítja a bokámat nagynehezen elengedte és zsibbadt mintha elszorította volna. Mit tegyek hogy ne rettegjek? Sajnos emiatt nagyon keveset és lámpánál alszok

2016. okt. 4. 00:17
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Sötétben is fogsz tudni aludni. Amikor félni kezdesz akkor kapcsold fel a villanyt és nézdd meg a helyet amitől félsz, győződj meg róla hogy nincs ott semmi. Ha sötétben úgy gondolod hogy van ott valami az csak a képzeleted játéka. Ha a szem lát valamit akkor azt az agy be akarja azonosítani egy már ismert dologgal, vagy pedig egy gyakran elképzelt dologgal. Ezért elég egy árnyékot látni vagy egy farontó szú hangját hallani és az elképzelt szellemekkel azonosítod be. Pedig csak képzelet és a valóságban nincs ott semmi. Minél többször meggyőződsz róla világosban hogy nincs ott semmi, annál jobban megjegyzed és nyugodtan fogsz aludni.
2016. okt. 4. 00:34
 2/9 A kérdező kommentje:
A szüleim is mondták hogy ugyan az van ott mint világosban de nem tehetek róla ezt érzem már 8-10 éve és nem tudok megnyugodni sem :(
2016. okt. 4. 00:41
 3/9 Missi_Key ***** válasza:
6%

öööööö..pszichiáter?

ez "enyhén" skizofrén tünetegyüttes...

2016. okt. 4. 01:20
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
Igyál sört. Amikor elérsz a hányásig már nem fognak ilyenek érdekelni.
2016. okt. 4. 07:01
 5/9 anonim ***** válasza:
17%
Vagy túl sok ilyen zagyva filmet nézel, vagy az agyaddal valami gond van. Tessék elmenni orvoshoz mert lassan orvosi eset leszel.
2016. okt. 4. 09:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Missy_Key köszönöm a válaszodat elolvastam a tüneteit és tényleg nagyon hasonlítanak az enyémre. Én is szoktam képzeletbeli hangokat hallani és szellemeket látni a szemem sarkából.
2016. okt. 4. 10:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Bár én nagyon szellemhívő vagyok (és ilyneknél ezt mindig ideírom) a lábadat pl szerintem nem szellem fogta meg, sőt semmi nem fogta meg, csak úgy feküdtél, hogy a lábadra nyomódott a másik lábad, vagy a tested alatt volt, és ettől alaposan elzsibbadt, és ezt úgy érezted hogy valami fogja, sőt szorítja. Velem is szokott ilyen lenni, hogy elfekszem a végtagjaimat. Ilyenkor alaposan meg kell maszírózni és akkor egyből, hogy úgy mondjam kizsibbad (XD) és akkor már nem lesz olyan kellemetlen wlvileg szúró érzésed.

A másik hogy a szemem sarkából én is sokszor látok ez-azt (főleg sötétben). Ez lehet egy fajta szellem is amit csak aszemünk sarkából láthatunk (létezik ilyen) de lehet hogy csak valamelyik sarok sötétjében latsz valamit ami ott sincs, vagy valamelyik bútort/egyéb tárgyat látod emberi/szellem formának.

remélem tudott segíteni

az Inkvizítor

2016. okt. 6. 11:52
 8/9 anonim ***** válasza:

*elvileg szúró érzést

*én is látok ezt-azt

2016. okt. 6. 11:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Hú, de izgi... Lehet, hogy igaziak... Hívd fel a Winchester fiúkat!
2016. okt. 13. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!