Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért félek tőle mikor nem is...

Miért félek tőle mikor nem is ismertem?

Figyelt kérdés

A párom édesapja 6 éve halt meg, ekkor még nem ismertük egymást, tehát az apját sem ismerhettem. Sokat meséltek róla, voltak hibái de egyébként nem mondtak róla rosszakat, valamiért mégis félek tőle egy kicsit. Én hiszek a túlvilágban és a szellemekben is annak ellenére, hogy még eggyel sem találkoztam. Amikor náluk vagyok és a házban vagy udvaron egyedül maradok akkor is elkap a félelem pedig nem érzem úgy, hogy valaki lenne még ott. Még itthon is gyakran eszembe jut és sajnálom, hogy nem ismerhettem meg.

Szerintetek ez mitől van és hogyan tudnám leküzdeni a félelmet? Hiszen ez a félelem alaptalan.

2016. máj. 12. 14:39
 1/2 Fish1 ***** válasza:
Lehet, hogy azok alapján, amiket meséltek neked róla, hasonlít és emlékeztet valakire, akitől tartasz, és ezt a félelmet vetíted ki rá.
2016. máj. 12. 22:13
 2/2 anonim válasza:

Ha úgy érzed akkor valószínűleg ott is van., de ne félj tőle biztos nem akar bántani. Lehet követett el hibákat és csak azért van ott veletek mert megbánta és vigyázni akar rátok.. :-)

Ahol én lakok családi házba (pároméké) kb 15 éve meghalt a nagymama és a párom apukája is kb 4 éve. De mikor még apósom élt már akkor elkezdett vissza járni a párom nagymamája.. ijesztő.. Egy hosszú hajú nő. Egyszer a lányom mondta hogy éjszaka állt az ágyam mellett egy hosszú hajú nő, de nem mert nekem, szólni hanem magára húzta a takarót és lapult míg el nem aludt.

Nálunk (sajnos)rengeteg ilyen dolog történt, történik..

(én is láttam)

Ezt csak azért írtam le mert neki például nem volt oka vissza jönni, mert így olyan mintha ijesztgetni akarna (haláláig szeretettel gondoztuk)

Viszont nektek lehet az őrangyalotok lett vagy az is lehet örül hogy a gyermekével vagy., szerintem sok oka lehet :-)

2016. máj. 13. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!