Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez mi? Kikészülök már, és...

Ez mi? Kikészülök már, és baromira félek!

Figyelt kérdés
Kezdjük ott,hogy ez az egész 3 éve kezdődött,és 3 éve tart,kikészülök. Mikor ide költöztünk,rá 2-3 hónapra leültünk ebédelni,szép nyugisan,csendben. Egyszer csak halljuk,hogy valami kocogtatja az ablakot. Én odamentem,és kinéztem,nem volt ott senki/semmi,de mikor bámultam ki az ablakon,akkor megkocogtatták 5x6. Tegnap lefeküdtem aludni délután mert fájt a fejem,jól becsuktam az ajtót,megis néztem 2x,be volt csukva. Mire felébredtem,tárva nyitva volt. Mikor jöttem haza suliból,csöndben,azt hallottam,hogy valaki 3x a nevemet suttogja,pedig egyedül jöttem haza! Anyukám megkérte hogy segítsek neki a mosásba,hogy teregessek ki,kiteregettem,mire kimentem a szemem előtt potyogtak le egymás után,mintha valaki lelökte volna őket poénból. Tegnap este lefeküdtem aludni 10 órakkor,és amint lefeküdtem éreztem hogy jön felém valaki,leül az ágyamra,és ezt mondta hogy sssss! és elkezdte simogatni a hajam,nagy gombóc nőtt a torkomba,már szinte sírhatnékom volt. Ma reggel egyedül voltam itthon,kávéztem,kikellett mennem mosdóba,kimentem a kávét az asztalra tettem le,mikorra vissza jöttem kivolt ömölve a kávé. A villany fel-le oltódott magától vagy 20x. Kb. egy órája mentem a mosdóba,és éreztem hogy valaki le akar lökni a lépcsőn. Nagyon megijedtem,de figyelem kívül hagytam. Múlthéten a 6 éves kishúgomra vigyáztam,fölmentem a szobámba,egyszer csak hallom hogy a húgom nagyokat nevet,leszaladtam hozzá,bekukkantottam az ajtaján,és azt látom hogy valakivel játszik,nevet,meglátott abba hagyta a játékot,csalódott arccal rám nézett,becsukta az ajtót,aztán újra nevetgélni kezdett. Mi lehet ez?
2015. máj. 18. 17:01
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Ja,és azt kihagytam hogy kb. 1 éve azért halt meg a nagymamám,mert meglátott valamit,remegő kézzel rá mutatott a nagy semmire,és szívinfarktust kapott,és helyben meghalt.
2015. máj. 18. 17:06
 2/23 vámpírnaplók6269 ***** válasza:
19%
szellem?
2015. máj. 18. 17:08
 3/23 anonim ***** válasza:
48%
egy bohóc lesz a tettes
2015. máj. 18. 17:11
 4/23 anonim válasza:
78%
Hát igen akinek még nem volt ilyenben része az hülyének nézi a másikat. Mi is igy régi házat vettünk meg és a felújításnál sok fura dolog történt, mintha nem akarták volna hogy a régi házat újjá építsük. Eltüntek a szerszámok, nem ott voltak dolgok ahová letettük, és mai napig olyan fura az egész főleg ha egyedül vagyok itthon olyan mintha valaki figyelemmel tartana. És ez nem vicc.
2015. máj. 18. 17:34
 5/23 anonim ***** válasza:
Gyenge próbálkozás arra, hogy megetess egy creepypastát.
2015. máj. 18. 17:59
 6/23 anonim ***** válasza:
#5 lehet, hogy egy pszichológus segíteni tudna ezen a problémán
2015. máj. 18. 18:02
 7/23 A kérdező kommentje:
Én biztos hogy hívok egy papot! Húgom elkezdett sikoltozni,gyorsan lementünk (én anyám apám) húgom sírva fekszik a földön,és ezt mondogatja:Ne bánts! Kérlek! Nem tudjuk megnyugtatni semmivel.. :/
2015. máj. 18. 18:16
 8/23 anonim ***** válasza:
Le kéne állnotok az drogokkal...
2015. máj. 18. 18:19
 9/23 A kérdező kommentje:
Vagy inkább neked? :oo Hallod,gyere már el hozzánk kb. 2 évre,és majd akkor mondt azt hogy le kéne állni a droggal,mikor kikészülsz már!
2015. máj. 18. 18:25
 10/23 anonim ***** válasza:
De miért szeretsz kikészülni? Nem jobb nélküle élni?
2015. máj. 18. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!