Nagyon felek! Ez micsoda? Mi tortenik? Mit kene tennem? tobbi lent
elore is bocsanat a helyesirasi hibakert de korhazban voltam es azota is nagyon fajnak a szurik helyei :D
na szoval
tavaly nyaron koltoztunk el egy tarsashazba
amikor beleptunk ereztem hogy nem jo ez a hely. nem tudom miert de nagyon feltem..
lattam fekete foltokat, csomoszor hangokat halottam
volt egy estem amikor anyaek egyedul hagytak. este 11 volt
enekeltem a vrekingballt :DD tehat nem flesselgettem hanem elvoltam
majd arra lettem figyelmes hogy valaki rangatja az ajtot. nem lassan nem picit
rendesen rangatja
irtam anyaeknak gyorsan egy uzenetet hogy jojjenek haza mert szellem van itt
abban a pillanatban jottek haza es le is allt ez az egesz
nem csak ez az egy pelda volt , ezekrol regenyeket irhatnek
mindig erzem hogy figyelnek
mindig rosszakat almodok . csak szellemeekkel
a baratom azt mondta tegnap este videohivas kozben hogy valami kisfiu volt mogottem torokulesben es lehajtotta a fejet
de nem ez volt az egyetlen alkalom . volt amikor eltorzult a fejem es valami fekete arnyek voltam..
nagyon felek es mar nagyon idegesito
dolgok bukkannak fel ott ahova tuti hogy senki nem tette
a kutya is amikor ketten vagyunk mindig eroteljesen ugat valakit.. se kep se hang
volt mar olyan hogy elsuhant mellettemvalami es nagyon hideg volt
segitsetek.. ez nem mese rengeteg ilyen dolog tortenik velem
16/L
A kutyák Elvileg látják a szellemeket, tehát ez annyira nem furcsa (?).
Szószerint zavard el a szellemet! Hangosan mondd neki hogy Menj innen, hagyj békén stb. Ezt nem azért írtam hogy trollkodjak veled mert több embertől Hallottam hogy el kell zavarni a szellemet.
De biztos jön egy nálam okosabb ember és segít! :))
3. valaszolonak koszonmIgen tudom hogy latjak ezert is felek
nem merek hozzaszolni komolyan
egyszer probaltam es az ablak becsapodott
tobbi nyomorek akiek nincs jobb dolga mint reggel "trollkodni" az menjen es maszturbaljon egyet
No para! Az az entitás amit te szellemként érzel teljesen ártalmatlan is lehet. Mi adunk nekik "energiát" pozitív vagy negatív irányban.
Emellett az is lehet hogy csak valóban beijedtél egy ismeretlen hangulattól, ilyenkor elég cifrákat "lát"az ember. Mindenesetre bajod nem lehet!!!! Ez fontos! Kárt nem tud benned tenni, legfeljebb a hangulatod tudja valamelyik irányba befolyásolni.
Gondolj rá úgy mint egy kerítés mögül acsarkodó kutyára, aki akármit tehet nem tud megharapni!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!