Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Nagyon felek! Ez micsoda? Mi...

Nagyon felek! Ez micsoda? Mi tortenik? Mit kene tennem? tobbi lent

Figyelt kérdés

elore is bocsanat a helyesirasi hibakert de korhazban voltam es azota is nagyon fajnak a szurik helyei :D

na szoval

tavaly nyaron koltoztunk el egy tarsashazba

amikor beleptunk ereztem hogy nem jo ez a hely. nem tudom miert de nagyon feltem..

lattam fekete foltokat, csomoszor hangokat halottam

volt egy estem amikor anyaek egyedul hagytak. este 11 volt

enekeltem a vrekingballt :DD tehat nem flesselgettem hanem elvoltam

majd arra lettem figyelmes hogy valaki rangatja az ajtot. nem lassan nem picit

rendesen rangatja

irtam anyaeknak gyorsan egy uzenetet hogy jojjenek haza mert szellem van itt

abban a pillanatban jottek haza es le is allt ez az egesz

nem csak ez az egy pelda volt , ezekrol regenyeket irhatnek

mindig erzem hogy figyelnek

mindig rosszakat almodok . csak szellemeekkel

a baratom azt mondta tegnap este videohivas kozben hogy valami kisfiu volt mogottem torokulesben es lehajtotta a fejet

de nem ez volt az egyetlen alkalom . volt amikor eltorzult a fejem es valami fekete arnyek voltam..

nagyon felek es mar nagyon idegesito

dolgok bukkannak fel ott ahova tuti hogy senki nem tette

a kutya is amikor ketten vagyunk mindig eroteljesen ugat valakit.. se kep se hang

volt mar olyan hogy elsuhant mellettemvalami es nagyon hideg volt

segitsetek.. ez nem mese rengeteg ilyen dolog tortenik velem

16/L

2015. aug. 16. 10:33
 1/4 anonim válasza:
89%

A kutyák Elvileg látják a szellemeket, tehát ez annyira nem furcsa (?).

Szószerint zavard el a szellemet! Hangosan mondd neki hogy Menj innen, hagyj békén stb. Ezt nem azért írtam hogy trollkodjak veled mert több embertől Hallottam hogy el kell zavarni a szellemet.

De biztos jön egy nálam okosabb ember és segít! :))

2015. aug. 16. 10:39
 2/4 A kérdező kommentje:

3. valaszolonak koszonmIgen tudom hogy latjak ezert is felek

nem merek hozzaszolni komolyan

egyszer probaltam es az ablak becsapodott

tobbi nyomorek akiek nincs jobb dolga mint reggel "trollkodni" az menjen es maszturbaljon egyet

2015. aug. 16. 10:48
 3/4 anonim ***** válasza:

No para! Az az entitás amit te szellemként érzel teljesen ártalmatlan is lehet. Mi adunk nekik "energiát" pozitív vagy negatív irányban.

Emellett az is lehet hogy csak valóban beijedtél egy ismeretlen hangulattól, ilyenkor elég cifrákat "lát"az ember. Mindenesetre bajod nem lehet!!!! Ez fontos! Kárt nem tud benned tenni, legfeljebb a hangulatod tudja valamelyik irányba befolyásolni.

Gondolj rá úgy mint egy kerítés mögül acsarkodó kutyára, aki akármit tehet nem tud megharapni!!!!!

2015. aug. 16. 10:52
 4/4 anonim válasza:
Figyelj, ez tudom milyen para. Néha az éjszaka közepén arra ébredek fel h valaki horkol mellettem. Egyszer láttam egy arcot, megijedtem fel akartam kapcsolni a lámpát erre puff, az egész szobába elment az áram(csak az én szobámba). Nekem is van rengeteg ilyen sztorim. A nagyimnál is sok szellem volt, nekem is volt egy "személyes zaklató" szellemem. A nagyimnak van egy sámán barátnője, ő eljött hozzánk, elvitte a szellemeket és engem is megszabadított a zaklatótól. Azt tanácsolom keressetek egy sámánt. Kicsit drágán dolgoznak, de mindenképpen megéri, mert utána teljesen nyugodt leszel. Ha még kérdésed van nyugodtan írhatsz privibe. Sok sikert!
2015. aug. 16. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!