Ki se merem írni, félek a választól?!
Figyelt kérdés
Mamám már elég régóta hajtogatja, hogy lát egy kislány a szobájába olyan mint én kicsibe de nincs lába és úgy hívják, hogy Ancsa(mint engem). Nagyon furcsa olyan élethűen írja le szerintetek ott van csak mi nem látjuk vagy ez mi lehet nagyon félek azt mondja , hogy sír vagy meg nevet és ott alszik vele. Ja és még egy magas férfit is lát. Tudtok rá magyarázatot?2016. márc. 5. 18:13
1/21 anonim válasza:
Hát ezek alapján én arra tippelnék, hogy megbolondult a mamád.
2/21 Rokka1979 válasza:
Szia!
Agyi érszűkület,szenilitás...stb
3/21 anonim válasza:
Nincs véletlenül olyan állapotban, ami közvetlenül a halálához fog vezetni viszonylag rövid időn belül? Például súlyos betegség miatt haldoklik, vagy végelgyengülés felé halad?
5/21 A kérdező kommentje:
beteg, de nincs olyan állapotban hogy azt mondhatnám, hogy haldoklik. tud magáról
2016. márc. 5. 18:40
6/21 anonim válasza:
Szia. Ez egy tapasztalat a mamád részéről. És minden tapasztalat okkal van. Természetesen láthat az ember olyan lényeket akiknek nincs fizikai testük. Ha a mamád nem fél te se tedd.
7/21 anonim válasza:
Ne akard megtudni a választ. Nem írom le, mert nem akarom, hogy összeroppanj tőle. Hagyd a mamát, és kérd meg, hogy többet ne beszéljen róla.
8/21 anonim válasza:
Ahogy többen is leírták, az agyi leépülésnek van olyan fázisa, amikor a régi emlékek szinte élethű formában törnek a felszínre, mert az ezt gátló idegi működés már leépülőben van.
9/21 anonim válasza:
Ez egy idöskori betegség és nem csak ha valaki haldoklik.Az én mamám több éven keresztül gyártotta a történeteit és sajnos idöröl idöre egyre durvábbakat.Nem akarlak erkeseríteni de ez egyre csak rosszabb lehet.
10/21 anonim válasza:
#7 válaszolónak
Totál beszarattál ._. Most akkor mivan?Annyira brutál hogy biztos nem írod le?Amennyire magamat ismerem most megkérlek arra hogy írd le utána elolvasom és össze vissza szarom magam.De azért írd le kérlek..xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!