Nem merem megnézni az én képemet! Tapasztalat? Bővebben lent. Szkeptikusok nem érdekelnek, bocsi
Figyelt kérdés
Ha éjfélkor égő gyertyával a tükör elé állsz és a hátad mögé nézel megláthatod az én képedet. Te láttad már a tiédet? Állítólag borzalmas látvány. Kommentek?2010. júl. 8. 15:07
3/35 anonim válasza:
milyen az az én kép??
ez ijesztő:D
bár nem tudom ilyeneket még sosem próbáltam ki...
4/35 anonim válasza:
Hogyne.
Ha éjjel 2-kor állsz oda, megláthatod mi fog történni jövőhéten a barátokköztben.
5/35 anonim válasza:
Hú, utolsó!
ez tényleg működik!
magdi anyus is benne volt..
kísérteties!
6/35 anonim válasza:
ez a másik kérdésből tetted fel? :) Amúgy már ott is leírtam, hogy az anyám látta, és hihetetlenül megrémült. higgyetek, amit akartok, én a saját anyámnak hiszek. Amúgy vélhetőleg csak azoknál hat, akikben van valamiféle hit is a dolgok iránt. -.-
7/35 anonim válasza:
és még hozzáfűzném hogy szükség van előtte némi szertartásos valamire, és utána működik. Erről többet viszont nem tudok.
8/35 anonim válasza:
A haverom kipróbálta, és aztmondta, hogy ő 1 darab kulát látott a háta mögött.
Ez normális dolog?
9/35 anonim válasza:
"higgyetek, amit akartok, én a saját anyámnak hiszek."
- Én meg a saját szememnek. :)
10/35 anonim válasza:
15:58
A haverod biztos elfelejtette előtte lehúzni a budit.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!