Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki se merem írni, félek a...

Ki se merem írni, félek a választól?!

Figyelt kérdés
Mamám már elég régóta hajtogatja, hogy lát egy kislány a szobájába olyan mint én kicsibe de nincs lába és úgy hívják, hogy Ancsa(mint engem). Nagyon furcsa olyan élethűen írja le szerintetek ott van csak mi nem látjuk vagy ez mi lehet nagyon félek azt mondja , hogy sír vagy meg nevet és ott alszik vele. Ja és még egy magas férfit is lát. Tudtok rá magyarázatot?

2016. márc. 5. 18:13
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Ezek szinte biztos, hogy meghalt emberek itt ragadt lelkei, keress egy jó ezoterikus papot, aki át tudja engedni őket a fénybe. Sajnos segítség nélkül ők már nem tudnak lelépni innen, mert elfogyott az idejük és az energiájuk hozzá. Ahol én tanultam, ott mi angyalok segítségével tudjuk őket átsegíteni, hazatérés angyalai, konkrét nevüket és a technikát sajnos nem tudom leírni. Esetleg még meg lehet próbálni hogy gyújtasz egy gyertyát a szobájukban és megkéred őket gondolatban, hogy háromszor ugorjanak át a láng felett. Ez van, amikor sikerül őket a fénybe segíteni. Az öregek sokszor jobban látják őket, talán mert nekik is közeledik az átlépés ideje, vagy mert csak sokat vannak a közelükben. Amúgy a városok, az egész ország tele van sajnos elhalt lelkekkel, nem csak nálad fordulnak elő. A mamád lehet, hogy fél a haláltól, miközben érezheti is, hogy közeledik az ideje, és talán ezzel a félelemmel vonzotta be őket, mindig van egy gyengeség, legtöbbször félelem, amivel kaput nyit feléjük, akihez / ahová tudnak kapcsolódni.
2017. jún. 28. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!