Mi ez? Nagyon félek
Először is nem vagyok drogos, nem iszok alkoholt, nem dohányzom, nem szedek gyógyszereket sem nyugtatókat.
Tegnap este valami nagyon furcsa történt velem. Olyan este 10 óra körül feküdtem le. Hamar el is aludtam de egyszer az éjszaka közepén felkeltem. Az oldalamon aludtam pont ráláttam az éjjeli szekrényemre. Megnéztem a telefonomon az időt, hajnali 3:48. Vissza akartam aludni de mintha valaki, inkább valami figyelne. A hátamra fordultam. Amit akkor éreztem az leírhatatlan. Egy fehér lény állt előttem. Leginkább egy meztelen emberre hasonlított, de a feje más volt, a végtagjai hosszabban voltak és a kezén karmok voltak. De a legmegrázóbb ezek közül a szeme volt. Nagy kerek fehéren világító szemeivel mintha kifacsarná a lelked. Az ágyam végében állt és csak nézett. Gondoltam biztos álmodok ezért visszafordultam az oldalamra és megpróbáltam aludni. Szüleim nem voltak otthon mert anya éjszakás volt apa pedig külföldön dolgozik. Aztán hirtelen valami megfogta a lábamat. "Biztos a kutya" mondogattam magamnak de éreztem a karmait. Elkezdtem sírni és remegni. A lény elengedte a lábamat. Egy koppanást hallottam aztán kopogást. Mintha valami elfutott volna. Le a lépcsőn aztán ki a házból. Nagyon megilyedtem. Még mindig remegek.
Kérlek segítsetek!
13/L
Semmi más,mint félelmeid leképeződése.
A félelmed valamilyen bűntudaton alapulnak valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!