Hogyan állíthatom meg azt, ami velem történik?
Már régóta tart. Nem tudom leírni, hány éve.
Álmok gyötörnek, amik nem éberek, álmok, de inkább látomásnak tűnnek, mintsem álomnak. Előre látom, mi fog történni és minden, amit idáig láttam, rossz.
Kerestem megoldásokat, hogy megállítsam, nem találtam. Kérdeztem már másokat, de néhány állítás szerint a Gonosz akar engem megszerezni, tönkre tenni, mások szerint átok van rajtam. Nem tudom már.
A ,,látomások" mindig veszteségek. Valami baj történik, amit meglátok és hónapokig tart (ezért az iskolában nehezen boldogulok); a mostani látomásaim azonban nem csak előre láttatnak, mi történik velem, hanem már a közelálló személyek elvesztéséről sugallnak. Innentől kezdve, aggódom. Megromlottak a kapcsolataim. Az álmok, vagy látomások alapján mások szerint, aki sújtja rám, azt akarja egyedül maradjak. Én azonban meg akarom állítani.
Köszönöm a segítséget előre is.
"Nézz szembe a félelmeddel, és a félelemnek nincs többé hatalma feletted".
Az olvasottak alapján, eléggé elfajult a helyzet.
De nem kell megijedned.
Épp arra megy ki a "játék", hogy a félelmedből erőt merítsen(ek).
Ne higgy az álmaidnak, mert csak félelmet generál az egész.
Mutasd ki a szereteted, azok a személyek felé, akiket láttál az álmodban elveszteni.
"A sötétség csak arra jó, hogy zavartalanul elképzelhessük az összes ránk leselkedő veszélyt." /Bill Watterson
Kedves Kérdező!
Én nem tudhatom mióta,mikortól,mitől vannak szorongásaid,de álmaid,a tudatalattidból feltörő szorongásaid miatt vannak,melyeket muszáj feloldani.
Valami negatív entitás vagy energia lehet az, ami ezt kiváltja.Esetleg foglalkoztál valaha bármi okkult dologgal?Pl szellemidézés? Vagy valaki a családból, esetleg az otthonodban bárki?
Történhetett valami, ami ezt elindította.Hogy mi, annak nem könnyű utána járni.Én azt javasolnám, határozottan próbálj pozitív dolgokra koncentrálni, tudatosan elfordítani figyelmed erről a jelenségről.Imákban ha védelmet kérsz az nagyon hatásos lehet.És ahogy írta már valaki, a szeretet ereje szintén nagyon hatékony a gonosszal szemben, attól menekül, ellenben a szomorú, dühös, félelmetes, kétségbeesett gondolatok erősítenek mindent ami ártó és rossz.Elgondolkozhatsz azon, mikor kezdődött mindez, mi válthatta ki?Mi a legelső emléked ami ezzel kapcsolatban felmerül?
Esetleg ha tudnál keríteni valami igazi, megbízható látót, aki szellemlevétellel is foglalkozik és nem szélhámos, akkor még azt érdemes lehet megpróbálni.
A helyzetedből van szabadulás, Jézus Krisztus által. - Ő legyőzött minden szellemi hatalmasságot...
Isten, tud és akar segíteni neked!
Ez áll a filippieknek írt levél 2. fejezetében (9-11 rész):
"Ezért fel is magasztalta őt Isten mindenek fölé, és azt a nevet adományozta neki, amely minden névnél nagyobb,
hogy Jézus nevére minden térd meghajoljon, mennyeieké, földieké és földalattiaké; és minden nyelv vallja, hogy Jézus Krisztus Úr az Atya Isten dicsőségére."
Jézus legyőzte a bűnt és a halált, hogy benne örök életed lehessen.. - A gonosz azóta is csak ártani akar, de tudja, hogy a napjai meg vannak számlálva, mert Jézus vissza fog jönni, és elfoglalja az Őt megillető helyet...
Kedves Kérdező!
Lelkészként én is adhatnék az előzőhöz hasonló "jótanácsokat",de mivel ismerem a problémád,jó szívvel,csak egy hozzáértő szakemberhez tanácsolhatlak.
Miután megoldódtak problémáid,hasznos,ha egy igazi krisztusi közösségben megismerkedsz Jézussal.Ő végleges megoldást fog kínálni,hogy ne ismétlődjenek meg nyomasztó érzéseid.
Szia! Fent úgy írtad Gonosz, de én hívő létemre Sátánnak, vagy Ördögnek nevezném. És van pár ötletem/tippem, ha még mmindig tart ez a rossz álom - dolog.
Imádkozz! Akkor is, ha nem vagy hívő, tudd, hogy Isten legyőzte az ördögöt, és bár utóbbi hatalmasabbnak tűnik, a jó legyőzi a gonoszt. Ez nagyon fontos, nem csak ha hívő vagy. Isten idővel nyugalmat ad.
Néha én is álmodok olyat, hogy elvesztem a szeretteimet. Rendre felriadok, és észreveszem, hogy könnyes az arcom. Sírtam álmomban. Ilyenkor mindig leírtam, kiről volt szó, és pontosan mi történt az álomban. Egy idő után betelt a füzet, és mindent elölről elolvastam. Kiderült, hogy minden haláljelenetben szerepet kap a lépcső. Valaki leesik a lépcsőn. A lépcső alatt találják meg a halottat/pont a lépcső alattvagyok, egy lépcsőfok véres, a lépcsőfordulóban van egy csapda... Kiderítettem, hogy mindez azért van, mert egyszer elcsúsztam a lépcsőn, és akkor felmerült bennem az a kép, hogy leesek és meghalok.
Tudom, elég abszurd, de ezeknek az álmoknak általában van valami mozgatórugójuk. Keresd meg és írtsd ki!
És, sok sikert!
16:
Ez nagyon érdekes. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!