Hogyan állíthatom meg azt, ami velem történik?
Már régóta tart. Nem tudom leírni, hány éve.
Álmok gyötörnek, amik nem éberek, álmok, de inkább látomásnak tűnnek, mintsem álomnak. Előre látom, mi fog történni és minden, amit idáig láttam, rossz.
Kerestem megoldásokat, hogy megállítsam, nem találtam. Kérdeztem már másokat, de néhány állítás szerint a Gonosz akar engem megszerezni, tönkre tenni, mások szerint átok van rajtam. Nem tudom már.
A ,,látomások" mindig veszteségek. Valami baj történik, amit meglátok és hónapokig tart (ezért az iskolában nehezen boldogulok); a mostani látomásaim azonban nem csak előre láttatnak, mi történik velem, hanem már a közelálló személyek elvesztéséről sugallnak. Innentől kezdve, aggódom. Megromlottak a kapcsolataim. Az álmok, vagy látomások alapján mások szerint, aki sújtja rám, azt akarja egyedül maradjak. Én azonban meg akarom állítani.
Köszönöm a segítséget előre is.
Kedves kérdező itt csak kiírtad magadból a gondokat de segítséget nem hiszem,hogy fogsz kapni.
Az én véleményem az,hogy a gonosz nem csak meg akar szerezni de már meg is tette.
Ha rám hallgatsz itt az idelye Istenhez fordulni de nagyon komolyan és nagnagyon sűrgősen.
Írj pwt ha gondolod,hogy megpróbod ezt,és én megpróbálok segíteni meg talán útba igazítani.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, segítséget.
5:
Álmok vannak főleg, de abban nem ritkán megjelenik nekem egy férfi.
Álmon kívül néha előfordul olyan dolog, amire fel lehet figyelni, de kérdőjelezhető. Például egy este kopogásra ébredtem és éreztem, hogy valaki áll az ablaknál, mire odanéztem megszűnt a zaj, jelenlét, minden.
Nem túl gyakran van olyan érzésem, nem vagyok egyedül. Árny, jelenés, semmi nincs jelen. Megérzések viszont nem ritkán.
Ezt kihagytam 5:
,,milyen az, amit- akit esetleg érzékelsz?"
Nehéz leírnom. Úgy tudnám neked megfogalmazni, mintha benső érzéseken keresztül megsejtetne valamit (mit ne adott helyzetben, vagy épp mit lehet), bár ezt megérzésnek nevezem, de mellette mégis, mintha valami/valaki adná. Nem egyszerű.
Kedves Kérdező!
Úgy látom,valóban bajban vagy!
Nem túlvilági lények,netán misztikus betegség az,ami lerontja életed minőségét,hanem szorongásod,mely rémálmaid okozza.(Mivel hiszel álmaid jóserejében,pszichéd segíti álmaid beteljesülését.)
Szorongásaid feloldását,rémálmaid elűzését itt a neten nem tudjuk megoldani,pedig annak sürgős megoldás kell!
Én javaslom,hogy kérj segítséget ebben családi orvosodtól,aki pszichiáterhez küld,hogy megszabadítson a szörnyű nyomasztó érzésedtől gyógyszeres úton.A gyógyszert csak átmeneti ideig kell használnod,hogy az élet elviselhetővé váljon.A tényleges megoldást hosszabb pszichoterápia hozhat,melyben megbarátkozhatsz rémítőiddel,és plüssállatkákká szelídítheted azokat.
(Sok esetben egy szanatóriumi terápia gyorsabb,biztosabb megoldást hoz.)
8:
Amikor elkezdődött, semmilyen szorongással nem küzdöttem és nem voltak félelmeim. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!