Mi történik a házban?
Folyamatosan szokatlan dolgok történnek itthon.
Azzal kezdődött, hogy rémálmok gyötörtek...
Utána elkezdett vacakolni a tévé is.
A bojler sem fűt rendesen, a csapból sem akar rendesen folyni a viz...
Az egyik éjjeli lámpa közül egyik sem működik normálisan.
A laptop "kattant" egyet és elszállt az egész...
Most van egy másik, de az egér már azon sem az igazi...
Az internet is meg-megszakad...
Ezek mellett fusztrált is vagyok, pedig alapvetően nyugodt természetű vagyok.
Azt olvastam, ez szellemek jelenléte okozza.
A felsorolt dolgokat a közelmúltban vásároltam, és a minőségi árukból próbáltam válogatni, ezért gondoltam, hogy inkább vmi ezoterikus dolog lehet az oka ezeknek a szokatlan eseményeknek.
(3)Hogy érted, hogy én okozom a problémát? Mit tegyek?
A legdurvább az, hogy: "Az egyik éjjeli lámpa közül egyik sem működik normálisan."
Erre nincs magyarázat!
Költözz el, gonosz szellemek lehetnek a házban. Ez nem vicc!
Egyik ismerősömmel is így kezdődött, ő nem vette komolyan a lelkek fenyegető jelenlétét. Nem akarlak megijeszteni, de most már legfeljebb a hamvait tudom meglátogatni. :/
Először hívj szerelőt. Ha megtudja oldani a problémát, vagy a probléma okát megtudja mondani, akkor semmi paranormális nincs az egészben.
Ha viszont a szerelő odamegy, és például akkor normálisan működik, de mihelyst elmegy, mindig rossz lesz, és ez folyamatosan ismétlődik, akkor lehet valami hasonló dologra gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!