Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért történik ez?

Miért történik ez?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki választ ír, szeretném, hogy az normális legyen!

Az a probléma, hogy az utóbbi időben (Megkell említenem, racionalista vagyok) érzékelek furcsa dolgokat. Filozófiát tanulok (lehet a túl sok agyalás mellékhatása ez), de halott emberek jelennek meg nekem a gondolataimban. Amikor elmentünk nyaralni, tudtam, hogy ott múltéven sokáig élt egy nő, aki már haldokolt, beszélgettem is vele, aztán meghalt pár hónapja, most elmentünk ugyanoda, és konkrétan éreztem a jelenlétét, minden gondolatom hatterében ott volt, az arca, a teste, mindene, meg mintha beszélt is volna hozzám az én gondolataim által, amikor kajáltam, táncoltam, beszélgettem, olyan volt, mintha élvezte volna, érzetem ilyet, hogy élvezi, hogy a materiális dolgok birtokában lehet újra egy kis ideig. Miután eljöttünk onnan, semmi ilyen nem történt, csak a nagyapám, aki már jópár éve meghalt "jelent" meg nekem ugyanígy. K. Félelmetes, tehát, ha kajálok is, akkor elképzelem az arcát, vagy csak úgy gondolataimba jelenik meg, mozdulok egyet jobbra, balra, akkor olyan, mintha ő mozogna általam. Néha pedig egy lány (volt egy film róla, hogy megszállták, és igaz történet), jelenik meg nekem így, minden gondolatom hátterében. Tudom, hogy ez nagyon butaság, mert mint említettem én racionalista vagyok, de attól még rohadt félelmetes. Már gondoltam arra is, hogy ezek kényszerképzetek, kényszergondolatok, és tele vagyok gátlásokkal, pedig teljesen normális életet élek, barátaim vannak, tanulok...stbstb. Még esetleg a sok filó agyalásom, mert ugye annak része a metafizika is. Szóval azért írtam a természetfeletti kategóriába és nem a mentális egészségbe, mert kíváncsi lennék, ki élt még át hasonló dolgokat.

2015. júl. 30. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak érdekel h ki volt ott előtted, esetleg hiányzik. Furcsa amit leirtál, de meg nem száltak. Az lehet hogy érzed őket bizonyos helyeken, de nem hinném h helyetted mozognak a testeddel.
2015. júl. 30. 15:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem érdekel annyira, és értheto módon eltávozott, szép visszagondolni az emlékekre, de ennyi, ilyeneknek tényleg nem kellene megjelenniük. Habár lehet féltem, és a tudatalattim így reagált.
2015. júl. 30. 15:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy a filozófia tanulmányozásával az elméd is sokkal nyitotabb lett bizonyos dolgokra. Általában ha valaki nyitottabb elméjű, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy olyanokat lát, érzékel, amik nem léteznek, nincsenek jelen. Ha ez, amit fentebb leírtál, nincs kihatással az egészségedre, akkor nem igazán van, amitől félj. Ha nagyon zavar, akkor próbálj meg meditálni, csinálj rendet gondolataid közt.
2015. júl. 30. 18:29
 4/4 BitMiller válasza:
Javaslatom: menj el Villás Béla bácsiékhoz! Youtube-on is van egy csatornája, hallgatgassad, hátha meggyőz arról, hogy tudja a muki, mit beszél, és a Te gondjaiddal is foglalkoznak az ő "szektájában". Pap bácsiktól, ördögűzőktől, ilyenektől ne nagyon várj segítséget...
2015. okt. 28. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!