Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem vagy csak álmodtam?

Szellem vagy csak álmodtam?

Figyelt kérdés
4-5 napja éjszaka békésen telefonoztam az ágyamban,valamilyen youtube videót néztem,már majdnem elaludtam,szinte csukva voltak a szemeim, ám egyszer csak felemelődött az egyik lábam és lehúzódtam vagy 20 centit az ágyról. Nem tudom eldönteni,hogy most szellem volt vagy csak felriadtam álmomból. Az utóbbit azért furcsálom ,mert emlkézetem szerint még nem aludtam. Tudom, hogy hülyeségnek hangzik, én sem hiszek a szellemekben, de ez már elég durva!

2016. júl. 25. 12:48
 1/8 anonim válasza:
37%
Van olyan, hogy pl. álmodban húz valaki, és ilyenkor valóságban is megtörténik a mozdulat (én álmomban futottam és mondta a tesóm hogy járt a lábam és nem tudott aludni). Mivel az álmok 95%-ára nem emlékszik az ember, ezért lehet aludtál, csak nem emlékszel. Főleg ha 4-5 napja történt.
2016. júl. 25. 12:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, de aztán rájöttem , hogy magamat nem tudom lehúzni magam az ágyról.
2016. júl. 25. 12:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, de aztán rájöttem , hogy magamat nem tudom lehúzni az ágyról.
2016. júl. 25. 12:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha ultel az agyban azaz a hatad nekivolt tamasztva a falnak vagy az agy egyik reszehez akkor valszeg mar felalomba voltal es siman elkezdtel lefelecsuszni es felriadtal. De az elottem szolo is emlitette hogy lehet csak almodtal valamit es azert erzted ugy hogy valaki lehuzott. Nekem is volt mar olyan hogy hirtelen felebredtem es olyan volt mintha valaki meglokott volna oldalrol de igazabol nem mozdultam egy centit se.
2016. júl. 25. 13:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Értem, viszont oldalt feküdtem, ezért furcsálom nagyon. Én is próbáltam ilyenekkel megmagyarázni, de egyik sem logikus a történtek alapján.
2016. júl. 25. 13:43
 6/8 anonim válasza:
foldonkivuliek el akartak teged rabolni
2016. júl. 25. 14:34
 7/8 anonim ***** válasza:
60%
Miután szellemek nem léteznek, szerinted melyik verzió az igaz?
2016. júl. 26. 15:35
 8/8 anonim válasza:
Kedves kérdező! Tudom hogy későn írok de az is meg lehet hogy szellem illetve démon akar közeledni feléd. Egy különbség van: A démon erőszakkal a szellem érdeklődés miatt de rosszindulatból is közelíthet feléd! Kérdéses hogy miután úgymond "lehúztak" téged az ágyról maradt e esetleg kéz illetve valami féle karom nyomok.... Ebből meg lehet állapítani könnyen!
2016. aug. 1. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!