Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az ha meg...

Mit jelenthet az ha meg álmodtam az Átok előzmény filmét?

Figyelt kérdés

Próbálom úgy elmesélni ahogy láttam, mert ugye még most keltem föl, frissek az élményeim.

Réges régen egy messzi messzi...... ez másik álom bocs :D

Szóval tényleg régen játszódott, még háborúkat vívtak az emberek lándzsákal. Nagyon nagyon sötét volt, a félelem "szagát" szinte érezni lehetett mindenhól. Egy erdőbe történtek az események. Két nép vívta a csatáit egymással ezen az éjjel. (Egyébként a sztori inkább misztikus, mint félelmetes,de azért személyesen átélni nem volt kutya :D )

Miközben a csata folyt, egy egészen más helyre váltott a kép, de ez a hely nagyon közel volt az erdőhöz. Egy bérház volt a mai idökböl. Ebben a bérházban élt egy fiatal nő, olyan 29 -32 körülinek tünt. Ez a nő valamiféle idéző volt. Más nőket kapott el és megfolytotta őket a fűddőkádban. Mikod elég vér összegyűlt akkor.......... akkod idézett valamit, valamit ami fekete és nagyon dühös.( akinek nem esett volna le: Ez a vekete valami az átok filmekböl volt az a szellem.)

Írtotta a népeket akik háborúztak. Végül el akarták fogni. Az idéző csaj is megbánta közben a tettét ezért fogott egy kosár feketére rothadt málnát meg egy láng szórót, és elindúlt a szellem keresésére. A katonák pont beszoritották valami nagy fához. Ekkor megérkezett az idéző is. Egy lávás területre terelték. A lány a zsák málnát rá boritotta. A szellem elkezdett ègni. Könyörgött az idézőjének hogy hagyja életben. Volt ott egy pohár amiben volt 3 jègkocka. Lefújta a lány a szellemet a láng szóróval, de ekkor átköltözött a pohárba amit kocsival elvittek . Ebben él továb a szellem. Vége

2015. júl. 4. 09:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne herbázz!
2015. júl. 4. 09:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Filmrendező vagy? Ez valami feldolgozás lehet, mert a valódi filmben nem így vannak az előzmények.
2015. júl. 4. 10:10
 3/4 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nem így vannak , de ha egyszer ezt álmodtam nem tehetek róla xD

Szóval jelenthet valamit vagy nem?

2015. júl. 4. 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy filmrendező vagy!
2015. júl. 4. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!