Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtam ezt? Szerintete...

Miért álmodtam ezt? Szerintetek ez egy szellem volt?

Figyelt kérdés

Na szovaaaal...

Szepen lefekudtem aludni. Atlagos dolgokrol almodtam, amikor hirtelen almomban egy elhagyatott epuletben talaltam magam. Az egyik folyoso vegen volt egy fekete-feher kep egy kisfiurol, aki nagyon csunyan nézett. Valahogyan mikor kesobb visszamentem arra a folyosora mar nemcsak a kisfiu, hanem a kisfiubol lett ferfi kepe is lathato volt. De az a kep nagyon ijeszto volt.. Mintha valami háborúba elesett embert akart volna abrazolni, a fejen es az egyik szemen kötés volt.. A ruhája kisse szakadt. Iszonyatosan csunyan nézett ram.

Aztan mintha valami szöveg rajzolodott volna ki a kepen, ezert próbáltam elolvasni, de nem tudtam. Megfordultam. Egyszer csak azt ereztem, hogy atszujak az egesz testem, minta vasvillaval felokleltek volna, pedig nem volt ott semmifele eszkoz... Elvereztem majd meghaltam. De az a nevetes....

Aztan felriadtam, persze fajt mindenem. Nagyon durva volt. Raneztem az orara 23:43.

Na mondom mi lesz ejfelkor te jo isten... Hat egyszer csak lepteket hallottam, mint amikor valaki maszkal a lepcson, es mivel nekunk falepcsonk van, kisse nyikorog nemelyik fok. Megint megnéztem az orat 0:01.

Total leizzadtam, nagyon feltem, el is kezdtem sirni.

Egészen 1:47ig hallgattam azt, hogy valaki maszkal az emeleten, aztan egyszer csak elhallgatott. Mondom vegre talan nyugtom lesz.

Amikor ujbol megprobaltam elaludni, a tetőtéri ablakomnal az a rollo feleseg felcsapodott. Felriadtam.. es teljesen ketsegbeestem.

Aztan feljott anyum, megnyugtatott, es vegre tudtam aludni.

2016. máj. 21. 12:43
 1/1 almasironi válasza:

hat az almod az szolhat rolad is.. ugy olvastam ki hogy meg gyerek vagy.. hat nem vagyok nagy alomfejtu de racionalis gondolkodas, vagy is ha jozan paraszti esszel gondolkodik az ember akkor rajohet par dologra..

Nem akarok hulyesegeket mondani sem, de egy biztos, hogy targyak nem csapodnak maguktol csak ugy.

az ember felelmeben hajlamos tul spirazni a dolgokat, de haigaz amit mondtal es nem csak a kepzeletedbe jateka jatszott veled, akkor lehetseges hogy egy elhalt lelek volt ott..

Vannak emberek akik ezt megtudjak nezni.. ha tovabbra is elofordul akkor google-be es ird be: arkadia fenyei spiritualis egyhaz, es ott vannak hivatalos papok akik tudnak segiteni neked..

2016. máj. 21. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!