Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit tegyek, hogy ne feljek...

Mit tegyek, hogy ne feljek ennyire a szellemektol?

Figyelt kérdés
Nincs semmi okom ra.De mikor egyedul vagyok a szobamban rettegek attol hogy valami az agyam mellett fog allni vagy csak szimplan ijesztgetni fog.Mar annyira felek(a semmitol) hogy anyammal alszok..(tudom,ciki.) este nem merek kimenni a wcre se inkabb beh*gyozok..Mit lehet ez ellen tenni?

2016. júl. 3. 21:38
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:

Ez egész jó történet. Olyan izgalmas. De azért azt te sem gondoltad komolyan, hogy a valóságban is létezik ilyen, ugye?

Vagy álmodtad, vagy halucinálsz, vagy nem tudom...

2016. júl. 3. 23:49
 42/53 anonim ***** válasza:

Álmodni biztosan nem álmodtam, mert felvertem utána anyukámat, annyira izgatott lettem.

Mondjuk, hogy képzelődtem, ok.

Viszont akkor a világ legdurvább véletlene, hogy akkor halt meg egy számomra nagyon kedves rokonom és hogy soha többet nem képzelődtem, csak ott és akkor.

Számomra is megmagyarázhatatlan. Soha többet nem láttam ilyesmit.

2016. júl. 4. 00:08
 43/53 anonim ***** válasza:
Igen, képzelődtél. Az, hogy az egyik rokonod pont akkor halt meg, az nincs ezzel összefüggésben. Bárki bármikor meghalhat, ezt senki sem tudja előre.
2016. júl. 4. 00:13
 44/53 anonim ***** válasza:

Hát legyen úgy, végülis magam sem tudnám bizonyítani az ellenkezőjét.

Egy szónak is száz a vége:

Baltával közlekedő, wc-re menő lányokra vadászó szellemek biztosan nincsenek :)

2016. júl. 4. 00:19
 45/53 anonim ***** válasza:
De azért egy lámpa tényleg jól jönne neked.
2016. júl. 4. 00:29
 46/53 anonim ***** válasza:
Egyik filmben csak lámpa mellett tud aludni az egyik főszereplő, mert sötétben eljön érte az, ami a szüleit is lemészárolta. Ha jól emlékszem.
2016. júl. 4. 00:32
 47/53 anonim ***** válasza:
Na de ne riogassuk tovább a tini lányokat. Pedig van egy jó viccem konkrétan nőknek. De inkább hagyom, mert szeretem a lányokat. Jobb én is megyek inkább, mielőtt túl morbid leszek.
2016. júl. 4. 00:36
 48/53 anonim válasza:
75%

A szellemek benned léteznek a klisé hármasban: a múlt, a jelen, a jövő szelleme. A múlt szelleme él benned mint az emlékeid, a tapasztalataid, amiket a külvilágból nyertél és rögzült meg benned, egyáltalán nem is létezne benned ez a fogalom, ha valahonnan nem látod/hallod. A jelen szelleme ami a múltéból született és táplálkozik, ami a füledbe súgja minden egyes alkalommal, hogy neked márpedig félned kell, hisz láttad a példát ott a múlt szelleme. A jövő szelleme pedig az ami akadályoz, hogy túllépj mindezen, a bizonytalanság a kétely ami rág. Azon jár az agyad, hogy még holnap, egy hét múlva esetleg 18 évesen is félni fogok-e, elképzeled, ahogy kimész a wc-re és valami történni fog, mert látod lelki szemeid előtt, hogy ott áll valami/valaki a wc-hez vezető úton.

De egyszerűen meg kell cáfolnod, ezeket a tévhiteket szemérmetlenül szemen köpni a jelen szellemét, belevágni a sötétbe. Mindenki fél, és mindenki ugyanattól, az absztrakciójától. Az ősember félt belépni a barlangba, tartott, hogy mi lesz majd ott a sötétben, de mikor már megszokta és otthonává avanzsált régi félelme onnantól már kilépni félt -hogy mi lesz ha nem vesz körül 3 fal.

De a kulcsszó az absztrakció, a véleményed életed során változik tapasztalatok ÉS főleg gondolatok útján. Mit ér a tapasztalat, ha csak a tudatalattid dolgozik rajta, ha csak megéled. Gondolkoznod kell rajta. Ha ez segít gyűjtsd ki egy papírra az érveid miért kell félned és miért nem, mi a bizonyíték az ok.

Sokat írtam és még tudnék, általában szűkszavú vagyok komment terén, de most ilyen kedvem volt. Remélem elolvastad, véleményezz köss belém -ezt a kérdezőnek írtam-, írhatsz privátot is.

2016. júl. 4. 00:48
 49/53 anonim ***** válasza:
100%
Ti sem tudtok aludni?
2016. júl. 4. 00:52
 50/53 anonim ***** válasza:
Én most kaptam kedvet egy horror megnézéséhez. Én se vagyok normális:'DD
2016. júl. 4. 00:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!