Dávid.55. kérdése:
Hpgy dobjam ki a szemetet? A fejemből? Hogy ne féljek? (békés harcos utja) filmben benne van és meg szeretném tanulni?
Figyelt kérdés
16/f vagyok és nagy hatással volt rám ez a film ,szeretném megtanulni az öreg technikáját filozófiáját hogy érhetem el?2014. nov. 16. 19:13
1/7 anonim válasza:
A válasz terápia.
Ha bővebb érdekel írj privit.
2/7 A kérdező kommentje:
írtam
2014. nov. 16. 19:46
3/7 anonim válasza:
Csak aztán dobd ki a szemetet a fejedből, ha sikerül valahonnan valahogyan agyat szerezni helyére!
Üres fejjel még nehezebb lesz életed!
5/7 A kérdező kommentje:
igazából nem tudom de bennem van a félelem
2014. nov. 17. 20:11
6/7 anonim válasza:
Mindenkiben van félelem. A félelem nem egyenlő a rosszal.
7/7 Csahenk válasza:
A kidobást úgy értette, hogy engedd el! Vannak dolgok amik téged gátolnak a múltból pl. szakítás egy barátnővel és legközelebb már félsz attól, hogy az új szakítani fog veled. Ebben az esetben el kell engedned a félelmet=szemét ami gától, azt hogy szakítani fog veled. Dobd ki a gátló gondolatokat amik gátólnak a célód elérésében, azt hogy te nem vagy rá képes, ezt nem tudom, azt nem tudom. A nem képtelen a létezésre... "nincsen lehetetlen, csak tehetetlen" ember Muhammad Ali [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!