Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit tegyek, hogy ne feljek...

Mit tegyek, hogy ne feljek ennyire a szellemektol?

Figyelt kérdés
Nincs semmi okom ra.De mikor egyedul vagyok a szobamban rettegek attol hogy valami az agyam mellett fog allni vagy csak szimplan ijesztgetni fog.Mar annyira felek(a semmitol) hogy anyammal alszok..(tudom,ciki.) este nem merek kimenni a wcre se inkabb beh*gyozok..Mit lehet ez ellen tenni?

2016. júl. 3. 21:38
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
Kicsit tuloztam de nem ez volt a kerdesem
2016. júl. 3. 22:40
 22/53 anonim ***** válasza:

A válaszom még mindig az, hogy én 18 évesen is félek a sötétbe a sok horrorfilm miatt. Éppen ezért alszok éjjeli fénnyel. Estére jól kifárasztom magam, hogy mélyen aludjak, meg bedugom fülhallgatót és bebújok a takaró alá. Eddig még egy szellemmel se találkoztam...

Néha van olyan érzésem, hogy valaki figyel, van itt a szobába stb, de még semmi bajom nem esett

2016. júl. 3. 22:56
 23/53 A kérdező kommentje:
Utolso az nem jo hidd el en tudom milyen az amit leirtal. Remelem 18 eves koromra nekem semmi bajom nem lesz.. amugy nekem is a horrorfilmek miatt lett.
2016. júl. 3. 23:01
 24/53 A kérdező kommentje:
Majd en is beszerzek egy ilyen ejjeli fenyt.Hol lehet szerezni?
2016. júl. 3. 23:02
 25/53 anonim ***** válasza:

Sima kislámpa. Régen sólámpát használtam, meg volt lávalámpám is, most meg öröklámpám van.

Amúgy mi az ami nem jó? Azt írtad, higgyem el, nem jó az. De mi?

2016. júl. 3. 23:05
 26/53 anonim ***** válasza:
58%
Nézz rá a naptárra. Oda van írva; 2016.
2016. júl. 3. 23:07
 27/53 A kérdező kommentje:
Hat mikor azt erzed valaki a figyel,nem vagy egyedul
2016. júl. 3. 23:08
 28/53 anonim ***** válasza:
Én is elhiszem, hogy vannak szellemek és vannak köztük ártóak is, de ha van itt a szobámba szellem, akkor már bántott volna, ha rossz szándékú...
2016. júl. 3. 23:13
 29/53 anonim ***** válasza:
Szellemek nincsenek. Régen még én is féltem a sötétben, de azóta, mióta rájöttem, hogy nincs itt senki rajtam kívű (kivéve anya, ha nem dolgozik), azóta nem félek. Szerintem te az ismeretlentől félsz, hogy nem tudod mi van a sötétben, mert nem látod. De hidd el, nincs ott senki rajtad kívül.
2016. júl. 3. 23:20
 30/53 A kérdező kommentje:
Ès ha nem rossz szandeku?
2016. júl. 3. 23:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!