Mit tegyek, hogy ne feljek ennyire a szellemektol?
Figyelt kérdés
Nincs semmi okom ra.De mikor egyedul vagyok a szobamban rettegek attol hogy valami az agyam mellett fog allni vagy csak szimplan ijesztgetni fog.Mar annyira felek(a semmitol) hogy anyammal alszok..(tudom,ciki.) este nem merek kimenni a wcre se inkabb beh*gyozok..Mit lehet ez ellen tenni?2016. júl. 3. 21:38
21/53 A kérdező kommentje:
Kicsit tuloztam de nem ez volt a kerdesem
2016. júl. 3. 22:40
22/53 anonim válasza:
A válaszom még mindig az, hogy én 18 évesen is félek a sötétbe a sok horrorfilm miatt. Éppen ezért alszok éjjeli fénnyel. Estére jól kifárasztom magam, hogy mélyen aludjak, meg bedugom fülhallgatót és bebújok a takaró alá. Eddig még egy szellemmel se találkoztam...
Néha van olyan érzésem, hogy valaki figyel, van itt a szobába stb, de még semmi bajom nem esett
23/53 A kérdező kommentje:
Utolso az nem jo hidd el en tudom milyen az amit leirtal. Remelem 18 eves koromra nekem semmi bajom nem lesz.. amugy nekem is a horrorfilmek miatt lett.
2016. júl. 3. 23:01
24/53 A kérdező kommentje:
Majd en is beszerzek egy ilyen ejjeli fenyt.Hol lehet szerezni?
2016. júl. 3. 23:02
25/53 anonim válasza:
Sima kislámpa. Régen sólámpát használtam, meg volt lávalámpám is, most meg öröklámpám van.
Amúgy mi az ami nem jó? Azt írtad, higgyem el, nem jó az. De mi?
26/53 anonim válasza:
Nézz rá a naptárra. Oda van írva; 2016.
27/53 A kérdező kommentje:
Hat mikor azt erzed valaki a figyel,nem vagy egyedul
2016. júl. 3. 23:08
28/53 anonim válasza:
Én is elhiszem, hogy vannak szellemek és vannak köztük ártóak is, de ha van itt a szobámba szellem, akkor már bántott volna, ha rossz szándékú...
29/53 anonim válasza:
Szellemek nincsenek. Régen még én is féltem a sötétben, de azóta, mióta rájöttem, hogy nincs itt senki rajtam kívű (kivéve anya, ha nem dolgozik), azóta nem félek. Szerintem te az ismeretlentől félsz, hogy nem tudod mi van a sötétben, mert nem látod. De hidd el, nincs ott senki rajtad kívül.
30/53 A kérdező kommentje:
Ès ha nem rossz szandeku?
2016. júl. 3. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!