Most féljek vagy ez tok normalis?
Figyelt kérdés
Ma lejött hozzam két barátnőm. Es az előszobában a bejárati ajtóban levettuk a cipoinket. Aztán a konyhában mondtam hogy milyen szépen vettük le, es hogy mennyire egymas melett vannak. Aztán bementünk a szobaba es halottam egy puffanást, gondoltam h anyuek hazajottek de nem köszönt senki ezért nem is foglalkoztam vele különösebben. Aztán egy ora múlva kimentem a szobabol. Es a barátnőm cipojenek az egyik fele a szoba ajtaja előtt volt a többi cipő pedig úgy ahogy otthagytuk. Senki nem ment ki sehova, hiszen ben t tv-ztunk. Ez nagyon para..... Most féljek ? Bar ugy különösebben nem felek, inkabb csak kicsit izgalmas, de persze örülnék ha nem lenne tobbet ilyen :P2014. márc. 24. 21:20
1/8 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ne félj. Ha van háziállatod vagy testvéred, lehet, hogy az volt. Esetleg valamilyek barátnőd ment ki wcre, csak nem vettétek észre? (Bár ez elég valószínűtlen. :P ) Zárd rendesen az ajtókat/ablakokat, lehet, hogy a huzat volt az, vagy berepült egy madár. (Velem már megtörtént ilyen, de volt olyan is, hogy a szomszéd cicája surrant be.) Nincs okod félni, pánikra semmi ok. :)
2/8 anonim válasza:
Egy kísértet vagy ami rosszabb, poltergeist volt, száz százalék!!!
3/8 anonim válasza:
És egy fizikai tárgy ugyan mitől változtatna helyet, ha nem éri más erőhatás?
4/8 anonim válasza:
egy pedomaci volt, semmi kétség.
6/8 anonim válasza:
Hát, nekem volt gyerekkorom, élénken emlékszem az ilyen "fogadjunk, nem mersz bemenni és b...ttnagyot belerúgni az első cipőbe, ami elédkerül!" típusú hülyéskedésekre. Azért a kisebb kockázat mellett sokkal állatabb is, mint pl. megdobálni téglával a környék részegét.
7/8 anonim válasza:
téglával embereket dobálni az büncselekmény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!