Örüljek vagy Féljek? Normális ez?
Mindig is vékony csajszi voltam 50kg/160cm. Ám az utobbi hetekben leadtam 8 kg-ot. Így 42 kg vagyok. Rendesen elkezdtem étkezni, imádom a sok gyümit, zöldséget és az anyagcserém enyhén szolva felgyorsult (talán mert egész nap eszek??) Napi 3x-4x minimum tudok..igen azt. És rendes adagban. viszont egy dekát nem hiztam. Miért? Helyesírási hibákért bocsi, külföldi laptoprol irok.
19/L
fogyás mindig félelemre adhat okot.
elvégre, hamarabb bele lehet halni súlyvesztésbe, mint súly gyarapodásba. de szerintem maradj inkább semleges, és ha valami panaszod lesz emiatt, akkor keress fel orvost.
? én meg egyszer tudok. de ha megerőltetem magam akkor kétszer. miért kéne ennek örülni?
ha arra gondolsz, hogy sokat eszel, és nem hízol, akkor lehet hogy beteg vagy, igen. vagy csak nem eszel sokat, az energiabeviteledről semmit sem írtál. meg ha már itt tartunk, a felhasználásodról sem.
látszik is a -8kg?
nem lehet h a mérleg hazudik?
ha tényleg leugrott ennyi akkor lehet érdemes lenne benézni egy dokihoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!