Örüljek vagy féljek? Szeptember végén volt egy missed ab-om 11 hetesen. A kontrolon a doki azt mondta minden rendben próbálkozhatunk is akár. Egy hónapja nem védekezünk.
Általában 3-6 hónap pihenést szoktak ajánlani a dokik,de én is teherbe estem 1 hónappal vetélés után.Azóta minden rendben zajlik,24 hetes vagyok.Ha a dokid azt mondta nincs korán,akkor nem kell félned!Ha ugyanolyan érzésed van mint volt lehet terhes vagy,de én teljesen megértelek,én kb 2 hónapos terhes voltam mikor megmertem venni a tesztet.Azóta rettegek hogy minden rendben legyen,valószínű te is így érzel majd.Egy baba elvesztését nehéz feldolgozni,én is nagyon féltem őt.Én nem mondhatom el hogy milyen szép a terhességem,de majd ha a kezembe tarthatom talán megnyugszok.
Sok sikert neked is!!!
A szervezetet nem kell félteni. Tudja ő, hogy mi a jó neki. Ha felkészült egy újabb babára, akkor az a baba meg is fogan, meg is marad, és jól fog kapszkodni a mamájához! :-)
Tesztelj többször, azt mondom, és amint meg van a pozitív, rögtön menj dokihoz, hátha ír gyógyszert, mér hcg-t, stb.
Majd jelentkezz, ha itt lesz ideje, nagyon szorítok, hogy Ő legyen az...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!