Ki tesztel velem péntek reggel, szeptember 30. -án?
Mondjuk ebben a témakörben nem hiszem, hogy a kérdezö IQ tesztre gondolt :)
Veled tartok!
Mikorra nem várod? Aznapra? Ma hanyadik napon vagy? Mióta próbálkoztok?
Utolsó vagyok!
Én 29ére nem várom! Inszemünk volt 14én, a kistesó várat magára 2,5 éve! Én már belebetegedtem ebbe az egész dologba. Ha nem lenne egy 3,5 éves gyönyörü fiam, már diliházba kellett volna zárni engem :)
Amugy vannak tüneteid?
na ez a baj, hogy nincsenek tünetek, fel vagyok puffadva és kemény a hasam. nincs görcsölés, nincs mellfájás, nincs semmi tünet. ezerrel pörgök. nem vagyok fáradt, álmos stb.
péntek reggel megcsinálom. ha nem lesz pozi akkor meg megyek orvoshoz, mert valószínű hogy bezavart a closti és amiatt késik.
Clostys hónap volt? Nem akarlak megijeszteni, de ha tulstimulál a closty, akkor nöhet nagyra a tüszö és ciszta lehet belöle :( Bár nekem volt halvány pozi tesztem és az ciszta miatt volt pozi.
Az nem jó, ha nincs tüneted, mert az elmaradás után már rohamosan nö a hcg szint. Bár vannak olyan nök, akik semmit nem éreznek, csak nem jön meg nekik.
Akkor péntek reggel tesztelünk:)
oksa. de most jól rám ijesztettél :D
már csak 3 nap.
de csak 1 hónapot szedtem a clostit. az is okozhat nagy bajt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!