Ki tesztel péntek reggel? Gyertek ide!
dpo=day past ovutation, azaz ovuláció utáni napok. Én mérem a hőmet, így tudom, mikor lehetett ill. érzem is.
Mára 3 tizedet esett a hőm:( Így is bőven az átlaghő felett van, de attól tartok hogy holnapra tovább esik és megjön.... Komolyan mondom, sokkal kevésbé esne rosszul, ha már megjött volna és nem pont karácsony reggel kezdenék mensizni...
Neked nagyon szurkolok, holnap reggel várom az eredményt és persze írom én is!
Kedves Utosó! Gratulálok!
Én is tesztelek pénteken, bár lehet h kicsi hamar lesz, mert 27-29-én kellene nem megjönnie.
Remélem lejön egy angyalka hozzánk.:)))
Türelmes vagyok:)
A viccet félretéve, nagyon rendszertelen a ciklusom, így az, hogy még nem jött meg, nem jelent semmit. Azért is szkeptikus vagyok, mert ovu körül volt pont 5 nap, amikor nem voltunk együtt...Ráadásul semmi tünetem sincs. Holnap reggel tesztelek, ha negatív (vagy megjön) pityergek egyet és elfelejtem az egészet, nem akarom "beáldozni" az ünnepeket! Majd januárban irány a doki, gyógyszer, stb...ez volt az utolsó lehetőségünk.
nem akakrlak elkeseríteni , de 3 tized esés nagyon sok ahhoz hogy baba legyen
ezt ajánlom mindenkinek megjegyezni
ha 0,3 at esik a hő a luteálisba vagy többet akkor nincs baba, persze VANNAK KIVÉTELEK,de ritka
0,1-0,2 esés belefér:)
Én is péntek reggel tesztelek!!! Kiváncsi vagyok :) "Beágyazodási tüneteim" voltak mult héten. Megirom mi lett.
Drukkolok nektek is, és magamnak is!
Nem volt szükség a tesztekre. Éjjel megjött...Semmit nem aludtam, úgy görcsölök. Nem is csodálom, több, mint 3 hónap után....:(
Esküszöm nem lenne olyan rossz, ha nem pont karácsony reggele lenne... Nem elég, hogy nincs babó, a következő ovura várhatok ismét 3-4 hónapot, még a karácsonyomat sem tudom nyugalomban eltölteni, mert se állni, se ülni, se feküdni nem tudok...:(
Kismamiknak és várakozóknak egyaránt boldog karácsonyt kívánok! Teljen az ünnep szebben mint nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!