Ki tesztel péntek reggel? Gyertek ide!
Figyelt kérdés
Ha addig nem jön meg, péntek reggel csinálok tesztet! Örülnék ha többen is csatlakoznátok, hogy együtt izguljunk egymásért! Én ma 15.dpo-n vagyok, pénteken 17.lesz....:) Legalábbis remélem.2010. dec. 22. 20:17
11/19 anonim válasza:
Nekem is késik, nagyok a cicijeim és feszülnek, de a mai vérvétel alapján nem vagyok terhes. Szóval, cisztám. Ha ez vigasztal, nem csak neked lesz szar a karácsony. Ma délutánra veszek egy üveg Sangria-t és vigasztalódom.
12/19 anonim válasza:
Sziasztok! Nem bírtam ki és teszteltem reggel.Kijött a 2. csík, de szerintem időn túl.Úgyhogy még nem bízom el magam.29-én kellene nem megjönnie.
13/19 anonim válasza:
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 11:05
Hát megvolt a reggeli tesztelésem és sajnos negativ. De mivel még nem jött meg aminek nem kéne, még reménykedhetek.
14/19 A kérdező kommentje:
Így jártunk...:( Bőgve még nem díszítettem karácsonyfát...
A csalódottaknak sok erőt és reményt kívánok!
A még reménykedőknek pedig pozitív tesztet!!!
2010. dec. 24. 13:30
15/19 anonim válasza:
Hello!Az első vagyok.Még nem jött meg.Reggel csináltam egy tesztet,először negatív lett..5-10 perc múlva halvány 2. csík.Szóval én ezt negatívnak veszem.Majd még írok,hogy mi lett.
16/19 anonim válasza:
Sziasztok!Az első vagyok (és az utolsó).Ma reggel megcsináltam a tesztet és pozitív :) Sok sikert Nektek is!!
17/19 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Jó neked! Sok boldogságot!
2010. dec. 27. 16:41
18/19 anonim válasza:
Köszönöm szépen!!(próbáld ki a gyertya pózt-nekem is ajánlották és bejött)
19/19 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy.... Próbálnám én azt is, ha lehetne.... Nekem sajnos csak nagyon ritkán van peteérésem, kb.3-4 havonta.... Úgyhogy engem még csak az sem nyugtat, hogy új ciklus, új remény....:(
2010. dec. 28. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!