Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki tesztel péntek reggel?...

Ki tesztel péntek reggel? Gyertek ide!

Figyelt kérdés
Ha addig nem jön meg, péntek reggel csinálok tesztet! Örülnék ha többen is csatlakoznátok, hogy együtt izguljunk egymásért! Én ma 15.dpo-n vagyok, pénteken 17.lesz....:) Legalábbis remélem.
2010. dec. 22. 20:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem is késik, nagyok a cicijeim és feszülnek, de a mai vérvétel alapján nem vagyok terhes. Szóval, cisztám. Ha ez vigasztal, nem csak neked lesz szar a karácsony. Ma délutánra veszek egy üveg Sangria-t és vigasztalódom.
2010. dec. 24. 10:21
 12/19 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nem bírtam ki és teszteltem reggel.Kijött a 2. csík, de szerintem időn túl.Úgyhogy még nem bízom el magam.29-én kellene nem megjönnie.
2010. dec. 24. 11:54
 13/19 anonim ***** válasza:

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 11:05

Hát megvolt a reggeli tesztelésem és sajnos negativ. De mivel még nem jött meg aminek nem kéne, még reménykedhetek.

2010. dec. 24. 13:02
 14/19 A kérdező kommentje:

Így jártunk...:( Bőgve még nem díszítettem karácsonyfát...

A csalódottaknak sok erőt és reményt kívánok!

A még reménykedőknek pedig pozitív tesztet!!!

2010. dec. 24. 13:30
 15/19 anonim ***** válasza:
Hello!Az első vagyok.Még nem jött meg.Reggel csináltam egy tesztet,először negatív lett..5-10 perc múlva halvány 2. csík.Szóval én ezt negatívnak veszem.Majd még írok,hogy mi lett.
2010. dec. 24. 22:39
 16/19 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Az első vagyok (és az utolsó).Ma reggel megcsináltam a tesztet és pozitív :) Sok sikert Nektek is!!
2010. dec. 27. 10:11
 17/19 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Jó neked! Sok boldogságot!
2010. dec. 27. 16:41
 18/19 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen!!(próbáld ki a gyertya pózt-nekem is ajánlották és bejött)
2010. dec. 27. 21:18
 19/19 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy.... Próbálnám én azt is, ha lehetne.... Nekem sajnos csak nagyon ritkán van peteérésem, kb.3-4 havonta.... Úgyhogy engem még csak az sem nyugtat, hogy új ciklus, új remény....:(
2010. dec. 28. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!