Ki tesztel velem péntek reggel, szeptember 30. -án?
Egy hónap még nem sok, attól nem valószínü.
Ha kései peteérésed van, akkor még lehet baba a dologban. Elsö terhességemnél a 30. napon történt a fogantatás, pont 3 hetes voltam a fogantatástól számítva és a doki semmit nem látott uh-on, bár nem tudtam, h terhes vagyok és ö sem jött rá.
Második terhességemnél is kései peteérésem volt, a 28. nap reggel neg lett, hát kimentem külföldre dolgozni. Ott meg csak vártam, h megjöjjön, és nem jött. Kb 2 héttel a nemvárt után délben erös pozit teszteltem:)
Nos, nekem annyi tünetem van, hogy a cicim egyre jobban fáj, feszül és jobban, mint mensi elött szokott. Eddig is éreztem, de most reggel konkrétan mindjárt megjön érzésem van. Passz.
Szia!
Én azért tüntem el, mert megjött :( Rohantam a dokimhoz, h írjon fel egy adag hormont a következö inszeminációhoz.
Szóval, én nem tesztelek holnap reggel. Megtehetném nöi szolidaritásból, de tudom az eredményét :)
Amugy igaza lehet a dokidnak a vetéléssel kapcsolatban.
Üdv.: Ildi
sajnálom Ildi!
következő hónapra megy neked a drukk!
igen biztos igaza van az orvosnak, de tesztelek holnap, megírom majd mi lett az eredmény! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!