Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki tesztel velem péntek...

Ki tesztel velem péntek reggel, szeptember 30. -án?

Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 15:14
1 2 3
 11/27 ExCaty ***** válasza:
Sziasztok! En 26-ara nem vartam, de lehet csutortokon tesztelek. Semmi extra tunetem nincs, csak mindjart megjon erzesem van mar egy hete. Szurkolok mindenkinek! :)
2011. szept. 27. 20:15
 12/27 Atroposz ***** válasza:
PUFFADÁS MÁR LEHET TÜNET.
2011. szept. 28. 07:20
 13/27 anonim ***** válasza:

Egy hónap még nem sok, attól nem valószínü.

Ha kései peteérésed van, akkor még lehet baba a dologban. Elsö terhességemnél a 30. napon történt a fogantatás, pont 3 hetes voltam a fogantatástól számítva és a doki semmit nem látott uh-on, bár nem tudtam, h terhes vagyok és ö sem jött rá.

Második terhességemnél is kései peteérésem volt, a 28. nap reggel neg lett, hát kimentem külföldre dolgozni. Ott meg csak vártam, h megjöjjön, és nem jött. Kb 2 héttel a nemvárt után délben erös pozit teszteltem:)

Nos, nekem annyi tünetem van, hogy a cicim egyre jobban fáj, feszül és jobban, mint mensi elött szokott. Eddig is éreztem, de most reggel konkrétan mindjárt megjön érzésem van. Passz.

2011. szept. 28. 07:37
 14/27 A kérdező kommentje:
elkezdett görcsölgetni a hasam, félek hogy meg fog jönni. a derekam is fáj...
2011. szept. 28. 09:59
 15/27 A kérdező kommentje:
tegnap voltam orvosnál és azt mondta, hogy azért késik a mensim mert volt egy vetélésem és az felborította a hormonháztartásom és most már másik időpontban fog megjönni. én ezt el is hiszem neki, de azért holnap megcsinálom a tesztet péntek reggel :))))
2011. szept. 29. 09:08
 16/27 A kérdező kommentje:
csajok, hol vagytok? ?????
2011. szept. 29. 11:42
 17/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Én azért tüntem el, mert megjött :( Rohantam a dokimhoz, h írjon fel egy adag hormont a következö inszeminációhoz.

Szóval, én nem tesztelek holnap reggel. Megtehetném nöi szolidaritásból, de tudom az eredményét :)

Amugy igaza lehet a dokidnak a vetéléssel kapcsolatban.

Üdv.: Ildi

2011. szept. 29. 16:28
 18/27 A kérdező kommentje:

sajnálom Ildi!

következő hónapra megy neked a drukk!

igen biztos igaza van az orvosnak, de tesztelek holnap, megírom majd mi lett az eredmény! :)

2011. szept. 29. 18:09
 19/27 A kérdező kommentje:
negatív
2011. okt. 1. 14:17
 20/27 A kérdező kommentje:
fél pozi, szerdán tesztelek újra, még mindig nem jött meg
2011. okt. 3. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!