Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit tegyek, hogy ne feljek...

Mit tegyek, hogy ne feljek ennyire a szellemektol?

Figyelt kérdés
Nincs semmi okom ra.De mikor egyedul vagyok a szobamban rettegek attol hogy valami az agyam mellett fog allni vagy csak szimplan ijesztgetni fog.Mar annyira felek(a semmitol) hogy anyammal alszok..(tudom,ciki.) este nem merek kimenni a wcre se inkabb beh*gyozok..Mit lehet ez ellen tenni?

2016. júl. 3. 21:38
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
*kívül
2016. júl. 3. 23:21
 32/53 A kérdező kommentje:
Zsolti hat koszi csak remelni tudom hogy nincsenek
2016. júl. 3. 23:21
 33/53 anonim ***** válasza:
Ha nem rossz szándékú, akkor nem bánt, csak úgy van...
2016. júl. 3. 23:22
 34/53 A kérdező kommentje:
Es ha megkerem hogy tavozzon menni fog?
2016. júl. 3. 23:23
 35/53 anonim ***** válasza:
Szerinted én miért nem láttam még soha szellemet? De várj csak, te láttál már valaha, akár csak egyet is?
2016. júl. 3. 23:24
 36/53 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy vannak, lehet hogy nincsenek. Az se biztos, hogy ha tényleg léteznek, akkor ott is vannak nálad, kérdező...
2016. júl. 3. 23:29
 37/53 A kérdező kommentje:
Zsolti te hogyan jottel ra,hogy szellemek nincsenek? Sok megmagyarazhatatlan dolog van. Attol hogy nem lattal,meg lehetnek.
2016. júl. 3. 23:29
 38/53 anonim ***** válasza:
Ez olyan, mintha az mondanám, hogy pókember létezik.
2016. júl. 3. 23:34
 39/53 anonim ***** válasza:
Mások megeszik a babájukat, mert még úgyis kevesebbet szenvednek, mint élve. Neked a gyávaság a legnagyobb gondod. Vannak akik miatta megölik magukat. De miért nem élsz inkább?
2016. júl. 3. 23:34
 40/53 anonim ***** válasza:
55%

Gondolkodom, hogy leírjam e, amit szeretnék, mert nem akarlak megijeszteni, sőt.

Én is sokáig nagyon féltem az ilyesmitől, főleg a filmek miatt.

Aztán egy éjszaka arra ébredtem, hogy egy fehér alak halad át a szobán. Nem volt egyáltalán ijesztő, inkább megnyugtató, fel sem tudtam fogni hirtelen mit látok.

Reggel hívtak, hogy éjszaka meghat a dédmamám. 14 éves voltam ekkor, azóta nem félek.

Megértettem, hogy a szellem az nem olyan, mint a horrorban. Mint amivel itt egyik válaszoló trollkodik (hosszú hajú karmoló szellem), nehogy egy percre is elhidd neki.

Ha ilyen létezne, miért nem hallottuk még soha a híradóban? Vagy akár csak annyit, hogy megmagyarázhatatlan sérülések keletkeztek valakin? Hallotál róla? Na ugye, én sem. Nem véletlen.

Ha valaha találkozol szellemmel, az nem lesz ijesztő, nem fog bántani. A szellemnek nincs nappal, vagy éjszaka. Ha valami ott van melletted éjjel wc-re menet, az ott van nappal is. Nincs ilyen, hogy pont éjfélkor bukkan elő meg ilyenek(hisz több időzóna van, ami nálunk éjfél, az pl Dublinban 11)

Szóval tényleg nem kell tartanod semmitől.

2016. júl. 3. 23:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!