Mi történhetett a házunkban? Lehetett szellem?
Figyelt kérdés
A minap éjszaka megébredtem, mert hallottam valamiféle zajt. Olyasmit amit míg sohasem mindezidáig. Kétrét ágyban fekszek, ám én csak az egyik oldalon alszok, mígis a másik oldal roppant meg. Felriadtam hát. Felkeltem és úgy éreztem, valami feszíti a tüdőmet. Kimentem hát, körülnézzek, és láttam elsuhanni egy alakot. Nem rég ért véget az élete egyik ismerősömnek, kire illene a személyleírás. Én akkor nagyon megijedtem, sőt meg is általkodtam. Azóta teljesen meg vagyok zavarodva, se éjjelem, se nappalom, görnyedve merek csak ágyamba gubózni, szobámat kerülöm. Iszonyat volt. Éreztem a rosszakarvást abból az alakból. Kicsit megkettyültem szerintem azóta, mindenbe belemagyarázom hogy nem az ami. Hogy űzzem hát el?2016. márc. 31. 12:27
21/23 Attyx válasza:
Nem hiszek az ilyenekben, tudom az áll a szövegben hogy az ne kommenteljen aki nem hisz ezekbe. Viszont szerintem tudok segíteni: Valószinüleg a Figyelő. Bármi történik sose kelj fel mert rossz dolgok fognak történni. Remélem segíthettem.
22/23 anonim válasza:
A figyelő egy lény ami tanulmányozza az embereket alvás közben. Nézz utána ha jól emlékszem azt olvastam vékony hosszú karjai vannak,és fehéres szőre van
23/23 anonim válasza:
Lehet hogy hallucináltál de az is lehet hogy tenyleg láttál valamit
Rengeteg szellemfajta létezik és van amelyik éppen segíteni akar neked
A meghalt ismerősöddel milyen viszonyban voltál?
Ha bármi más hangot hallasz akkor ne menj sehova csak csukd be a szemed és aludj tovább úgy nem lesz baj
Én tisztanlátó vagyok velem nap mint nap történnek ilyenek (napkozben is) szoval nem kell felned
Bántani nem fog max azzal banthat ha félsz tőle
Aludj nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!