Szerintetek mi történhetett?
Hónapra pontosan tudom mikor idéztünk szellemet 2-3 lánnyal, magamat is beleértve ( halott tanárunk szellemét ). 3 nap idéztünk, de a 3. napi teljesen különös volt. Jön felénk a labda, lepattan, és hirtelen más irányba megy tovább, de nem is ez volt a fő ok. Aznap hazamentem suliból, apám, a felesége és a testvéreim melletti házban éltem anyukámmal, na szval hazamentem, le volt esve a falióra, és visszafele járt. Jöttek hozzánk a nagybátyáim, és elkezdték piszkálni az órát, és megállt. Aznap este anyukám mellettem szívinfarktust kapott, nem lehetett megmenteni. Másnap bementem a suliba délután, vagyishát mentem be a kapun ( kiskapun ) és a főbejárat előtt láttam az osztálytársaimat. Integettem nekik, de ők elszaladtak, másnap megtudtam hogy félnek tőlem páran. Azóta néha furcsa jelenségeket láttunk, mondjuk a nemrégi énekkari táborba csak úgy eltörött a tükör magától, és lekapcsolódott az áram. Mi történhetett? vagy csak véletlen egybeesés?
13/L
Anyukád szívinfarktust kapott este és te másnap bementél a suliba?
Kamu!!!!
2. válaszoló, bocs hogy így fogalmazok de a nénikéd kamu!
Nem reggel mentem suliba, hanem délután, mert azt hittem hogy még ott van unokatesóm, mert akkor felmentem volna vele a mamámhoz ( anyukám anyukájához ) mivel ott lakik.
Ezzel am sem viccelnék hogy anyukám halott....
"2-3 lánnyal, magamat is beleértve"
Akkor most végül is hányan?
Egyébként biztos kamu,de az gáz,hogy a többi ilyen történeted(papát,apukád,meg még kitudja kinek a halálát kamuztad),után most már csajnak adod ki magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!