Szerintetek mi történhetett?
Hónapra pontosan tudom mikor idéztünk szellemet 2-3 lánnyal, magamat is beleértve ( halott tanárunk szellemét ). 3 nap idéztünk, de a 3. napi teljesen különös volt. Jön felénk a labda, lepattan, és hirtelen más irányba megy tovább, de nem is ez volt a fő ok. Aznap hazamentem suliból, apám, a felesége és a testvéreim melletti házban éltem anyukámmal, na szval hazamentem, le volt esve a falióra, és visszafele járt. Jöttek hozzánk a nagybátyáim, és elkezdték piszkálni az órát, és megállt. Aznap este anyukám mellettem szívinfarktust kapott, nem lehetett megmenteni. Másnap bementem a suliba délután, vagyishát mentem be a kapun ( kiskapun ) és a főbejárat előtt láttam az osztálytársaimat. Integettem nekik, de ők elszaladtak, másnap megtudtam hogy félnek tőlem páran. Azóta néha furcsa jelenségeket láttunk, mondjuk a nemrégi énekkari táborba csak úgy eltörött a tükör magától, és lekapcsolódott az áram. Mi történhetett? vagy csak véletlen egybeesés?
13/L
Nekem is :/
Nem fogunk össze a többiek ellen?
Halihó,
a szellemidézéssel jó úton vagy egy ahhoz hogy megszállókat szedj össze, ne idézz szellemet mert nagyon veszélyes!
A rádragadó entitásokat mintegy te hívod be ilyenkor magadhoz és szívják az erődet, rávesznek dolgokra amit nem is akarsz és évekre elronthatják az életedet.
Ha érdekel a szellemvilág olvass el róla amit találsz de ne idézz szellemet.
Szeánszokra 100%-ban negatív lények érkeznek a hívásra és annak adják ki magukat akinek te akarod, az egész egy átverés csak az energiádat akarják.
Van ahol meg tudnak tisztítani téged bár sok a kókler, a figyelmedet ne a halottakra irányítsd hanem az élő Istenre és a magasztos szellemi lényekre, szentekre, tanításokra, ezzel nagyon boldog leszel ha kitartasz!
csók
T.
utolsó előtti kommentelő köszi a tanácsokat...
az utolsónak meg üzenem hogy úgy reagáltam anyukám halálára hogy a másik sötét szobában ami szembe van azzal ahol anyukám haldokolt, ott ültem a sötétben és sírtam, nem tudtam mit tenni... depressziós vagyok nemsokára egy éve, mert nem bírom feldolgozni. ehhez a témában pedig szellemidézéssel vártam kommenteket nem pedig h kamu, mert nem tom h ki talál ki ilyet hogy meghalt valakije, mert hogy én nem az biztos... de ennyire nem akarnak nekem páran hinni -.-
Ilyen kísérletekkel nem szabad viccelődni. Aki meghal az- az első percekben eltávozik, visszahívni megidézni senkit nem lehetséges.
DE a világon nagyon sok ember hal meg egy azon idő alatt és bizony sok börtöntölteléknek való gazember pszichopata is, akiknek a lelke se jobb és félnek elindulni amíg lehet itt vannak amíg el nem marja a grabancát" a föld ereje és le nem húzza!
Na igy előfordulhat hogy az ilyen abszolút tilos játszadozás, oda csalhat pár pillanatra gazembert is nem csak a szomszédban akkor elhunytat.
Nagyon sok ilyen halott idézgető megjárta már, mert jó időre elmebeteggé vált ha bevonzott egy arra tévedt pszichopatát!
Hagyjátok abba-- egyrészt tiszteletlenség, másrészt veszélyes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!