Mi történhetett a nyáron a Balatoni nyaralóban?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Ez a történet, 1 évvel ezelőtt történt nyáron.Balatonedericsre mentünk nyaralni, ami tök jó volt, ingyen volt a nyaraló,és akik ki adták jó kedvű öreg házaspár volt.Már az elején feltűnt nekem és az unokatesómnak valami nagyon furcsa abban a házban.Hát ilyen sok bohóc porcelán bábú volt az emeleten egy ilyen régi varróasztalon,meg a ház többi részén is.És a varróasztalon lévő bohócok mindig vagy leestek,vagy pedig fel dőltek.Volt amikor pókereztünk,vagy néztük a tv-t,akkor az óra elkezdett mozogni jobbra-balra.Amikor egyszer visszaértünk a strandról, unokatesómmal beléptünk az ajtón, és jobbra pillantva mintha egy katona feje ott lett volna.Annál a szekrényél ahol láttuk azt a fejet, kinyitottuk és volt benne távcső,kés meg ilyen katonás cuccok.Meg a furcsa hangok mintha este lépkedett volna valaki.Elhúzható ajtó volt,és este azt verte valaki/valami.Nem tudtuk mi az,mozdulni nem mertünk.És ez a legérdekesebb az egészbe, a képek a falon kicserélődtek! Szóval mi lehetett ez? Mert ezen gondolkodunk már 1 éve.2013. okt. 19. 18:45
1/10 anonim válasza:
1 éve drogoztok már? Óvatosan, mert hosszútávú mellékhatásai is lehetnek!
2/10 anonim válasza:
Talán egy egyszerű szellemjárás. Legalább megtapasztaltátok, hogy az milyen. :D Már csak utána kéne járni, hogy régen kik laktak abban a házban, hátha az segítene.
4/10 anonim válasza:
Szentem az öregek trollkodtak veletek...
5/10 anonim válasza:
juj! én hiszek neked:D nézem a szellemjárás sorit
6/10 Napkiraly válasza:
képek cserélődnek? ez nem tipikus szellemjárás sztori
7/10 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem hogy trollkodtak volna az öregek,:/ mert egyszer nem jöttek át. Csak amikor elmentünk, ugye odadtuk a kulcsot stb. de nagybátyámék is hallottak hangokat, ők azt hitték hogy mi még éjszaka mászkálunk és mi már rég aludtunk.
2013. okt. 21. 12:48
8/10 anonim válasza:
Szerintem könnyen megtudhatod ha a ház fényképét megnézed. Ha a házban szellemek voltak a fotóban is ott lesznek. Akár látható/ak is rögtön de ha nem akkor elő kell hoznod őt, őket. Vágd meg magad a karodon a csuklód és a könyököd között és keverd össze a vért egy könnycseppeddel. Ezt rakd a kép bal alsó sarkára és megjelenik/nek. Írj a tapasztalatokról!
9/10 anonim válasza:
Am szerintem egy pingvin volt. ;D
10/10 anonim válasza:
Ez nem szellemjárás
Lehet hogy azok a szellemek régóta itt tanyaznak és ti csak folzargattátok oket és lehet hogy az a bajuk
Akkor kezdj el felni ha vannak keresztek is és azok elkezdenek forogni :)
Na de viccet félre téve beszelgessetek velük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!