Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi történhetett?

Mi történhetett?

Figyelt kérdés
ketten kiementünk az erdőbe haverommal sütögetni. vihar is készülödött villámlott dörgött pici eső is esett. valamivel éjfél előtt bemásztunk a sátorba és pontosan éjfélkor minden csöndben lett.. de teljesen se vihar se madarak se fák susogása teljesen csönd lett.. a legabrobb zajok is teljesen elhallgattak.. aztán pár perc mulva ujra beindult az élet, szél, apróbb zajok.. szerintetek mi lehetett ez? elég félelmetes volt..
2013. aug. 10. 18:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ezt hívják úgy, hogy vihar előtti csend, ami most a vihar közben/után jött.
2013. aug. 10. 22:22
 2/12 A kérdező kommentje:
de pontosa éjfélkor? és tényleg minden teljesen csöndbe lett..
2013. aug. 10. 23:03
 3/12 anonim ***** válasza:
Véletlen egybeesés. Félre ne érts, hiszek sok mindenben, de nem tulajdonítok neki túl nagy jelentőséget, mert semmi nem történt veletek.
2013. aug. 10. 23:09
 4/12 volus ***** válasza:
vihar volt,nagy lehetett a légnyomás és ügye akkor az ember füle bedugulhat. Lehet ez volt. Hogy pont éjfélkor,az furi,de a furcsa dolgok hajnal 2-3 közt szokta megjelenni.
2013. aug. 15. 14:19
 5/12 A kérdező kommentje:
nem dugult be fülünk mi rendben voltunk.. amugy tényleg igaz ez a hajnal 2-3 dolog?:D erről még nemis hallottam
2013. aug. 15. 14:26
 6/12 volus ***** válasza:
ó,nagyon is,velem ekkor történt meg egy-két dolog. És ahogy láttam mással is
2013. aug. 15. 14:29
 7/12 A kérdező kommentje:
mik történtek?:O én ilyenkor még fennt szoktam lenni ritkán veszek észre fura dolgokat.. bár igaz hogy előfordult már.. nemtudom mire gondolsz ilyen apróságok nálam nem tudom hánykor lehetett mert nem néztem az időt csak tudom hogy elő szokott fordulni:S
2013. aug. 15. 23:30
 8/12 volus ***** válasza:
Én ebben az idő tájban láttam ilyen az ágy lábánál álló valamit,amiről itt is szoktak írni,csak ez nem pont az ágy lábánál állt,hanem a szoba távolabbi sarkában és hatalmas egy valami volt,full fekete,olyan ,mintha az űrbe néznél csillagok nélkül,semmi forma,csak a körvonala látszott és a két apró sárga fénylő pöttyre emlékeztető szeme. De szerintem valami ruha,vagy öltözet szerű valami volt rajta,mert a nyak résznél túl egyenesen ment bele a vállak közé a feje,mintha sisak lett volna rajta,fura volt, de nem volt félelmetes, inkább ilyen nagy erőt vagy valami hasonlót árasztott magából. És az volt a poén,hogy ezt a nagy valamit először észre sem vettem,csak felébredtem és rá akartam nézni a mikró órájára,nem láttam,de nem is figyeltem,hogy miért nem,fogtam,letettem a könyvet a földre,amit olvastam el alvás előtt és amikor a könyvet letettem,csak akkor kapcsoltam,hogy valami áll a mikró előtt,bár én ilyesmire nem is gondoltam,oda néztem és akkor láttam meg ezt a nagy valamit. kb 2,5-3 méter magas, ha emberi súlyba nézzük vagy 180 kiló biztos meg volt.
2013. aug. 16. 10:43
 9/12 A kérdező kommentje:
jujj hát én sikitva futottam volna ki:D de tényleg ha az én szobámba valami ilyen állna hát én nem tudom mit csinálnék..O.O te mit csináltál akkor?
2013. aug. 16. 22:15
 10/12 volus ***** válasza:
Semmit,mert magától eltűnt,egy kicsit megmozdult és olyan volt,mintha csak abban a helyzetben lett volna látható,de amikor megmozdult,el is tűnt.
2013. aug. 17. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!