Mi történhetett? Mi van a házunkban? Segítséget kérek!
Egyrészt itt nem valószínű hogy segítséget fogsz kapni.
Másrészt nekem ez a történet egyértelműen kitalált.
/Amúgy a galambra pl. lehet reális magyarázat./
Amikor elmentetek, besurrant egy részeg tolvaj a házatokba. Vele együtt berepült egy galamb is, amit a tolvaj házőrző madárnak hitt, ezért gyorsan megfogta és kitekerte a nyakát. Az illető a garázsból akart ellopni valamit, de már nagyon részeg volt, és ott elaludt. Amikor hazaértetek, felébredt, és lehányta a kocsit, majd elbújt. De nagyon elszégyellte magát, hogy összehányta a kocsidat, ezért amíg nem néztél oda, gyorsan letakarította a hányást, majd kisurrant.
A gyorsan eltűnő hangtalan autót lehet, hogy a fáradság miatt képzelted oda, esetleg a hadsereg által fejlesztett szárazföldi lopakodó jármű volt.
Az Érmelléki Kuglófember újra lecsapott!
egész biztos hogy ő volt!
Nekünk is vannak megmagyarázhatatlan dolgaink. Mentünk hazafelé ketten vendégségből, egyszercsak leállt a Ferrari motorja. Még meg is néztem az órát, este 11 óra volt. Próbálgattam elindítani, de nem sikerült. Aztán hirtelen elindult magától. Utána már hazaértünk, kb. 1 óra alatt. Amikor megérkeztünk, láttuk, hogy a nyugati épületszárnyban ég a villany, de mi már régóta nem használjuk azt a részt, mert csak a személyzet jár ott, mi a keleti szárnyban használunk néhány szobát a biztonsági őr meg kívül kerül, ő sem lehetett. Kérdeztük a biztonsági őrt, aki éppen akkor ért oda hozzánk, hogy ki van ott, de mire odanéztünk, már nem égett a villany. A Bizt. őr nem járhatott arra, hiszen hatalmas a villánk. Ő is megerősítette, hogy már visszafelé tartott, nem látott senkit, a személyzet hazament, nincs a házban senki. Ekkor ránéztem az órára és hajnali 3 volt!
Mi történhetett a kiesett időben? Ki volt az épület nyugati szárnyában?
Hmmm... Hogy igaz-e mindez? Pontosan olyan igaz, mint a kérdező története.
Bentley, mi. :D
Tanacsom: kevesebbet es szodaval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!