Rossz ötlet egy szellemtől kérni segítséget? Beválhat a dolog?
A következőről lenne szó: regényt szeretnék írni és ehhez kérnék segítséget valamilyen módon,ha ugyan lehetséges , egy szellemtől... Hallottam már ilyet,sőt a testvéremnek is segít valaki az írásban... Ha valaki szerint ebből rossz sülhet ki, kérem jelezze !
Köszönöm a válaszokat! :)
És mégis miben segít a szellem? Megírja helyetted a könyved, vagy ötleted ad? :S Egyáltalán hogy akarsz megszólítani egy szellemet?
Mind1...tételezzük fel, hogy léteznek szellemek. Szerinted miért segítene neked? Miért éri meg ez neki? Mit tudsz fizetni cserébe?
Szia én egy szellem vagyok, amikor éltem regényeket írtam, talán segíthetek :)
234 SZ
szellem vagyooooook....! húúúúúhúúúúhúúúúúúúú!
kérdezz bátraaaaaaan!
6 . válaszoló kapizsgálsz vmit!!!!!!!!!!!!!!
közel jársz a spiritizmus és a démonológia igazságához,áldozat nélkül nincs semmi de ha hozol tied lesz a világ DE fizetned kell.
Kedves kérdező.
Ahogy végig olvastam a válaszokat nem túl jó hangvételűek.
Amire te kiváncsi vagy azt médiumi tevékenységnek hívják rengeteg embernek van ilyen képessége csak sokan elnyomják vagy nem tudják mit kezdjenek vele!
Többféle médium van , de rengeteg veszélye is van ha jobban érdekel a téma keress ilyen témájú könyvet rengeteg van a neten is online formában.
Gyorsan ki fog derülni van e ilyen képességed ha elkezded de ez gyakorolható képesség szóval sokan el tudják sajátítani, ha majd picit belemélyedsz fogsz találni rengeteg művészt zeneszerzőt mai énekest és írót aki nem is titkolja h ilyen szellemi lényektől jön az inspiráció
EGYET NE FELEJTS el soha...nem mindegy h milyen ember vagy milyen gondolatokkal és érzésekkel mert olyan szellemeket fogsz magadhoz vonzani
egyébként az ilyen írományokat szellemi közléseknek hívják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!