Szellem probléma? Tapasztaltak segítségét várom!
A házunk majdnem száz éves. Egy utcányira mellettünk van egy temető. A házban többször is észleltem (főleg éjszaka) racionálisan megmagyarázhatatlan dolgokat. Furcsa hangok, jelenlétek, és alakok. Olyan is volt, hogy 6 évesen tisztán láttam a konyhában egy idős hölgyet bottal a kezében, aki pár másodperccel később köddé vált. FIGYELEM! Nem vicceskedő, ám cseppet sem vicces, a témához nem értő kisgyerekek válaszát várom, és nem olyanokat, hogy: "ilyen nincs", meg "szellemek nem léteznek". Több kérdésem lenne.
1. Hogy tudok hatásos módszerrel szellemet idézni (két személy)?
2. Mit tudnék a szellemek ellen tenni, ha itt vannak?
3. Szeretnénk többen, kamerával kimenni a temetőbe sötétedés után. Nem lesz baj? Van aki csinált már ilyet?
Ezo topikban.
Itt csak olyan hozzám hasonló hülyék vannak jórészt, akik nem hisznek a szellemekben.
Az idős néni, akit láttál, lehetett egy "emléklenyomat" is. Akik erre fogékonyak, bizonyos helyeken láthatnak ilyet. Semmiképpen sem kell tartani tőle, mert nem árthat, szándékai sincsenek.
Kamerával kimehetsz a temetőbe, semmi bajod nem lesz. Más kérdés, hogy lehet, hogy a kamera nem veszi fel, amit te látsz, mert más az érzékelés intenzitása.
Volt nekem is hasonló dolgaim, pl éjjel valaki nagyon elkezte verni az ajtót,na ott majdnem összecsináltam magam!
De utána kiderült,hogy a kutya volt,mert be akart jönni.
De ami nekem eléggé fur volt,hogy egyszer a pincében mentem(dolgó szoba) és a függöny mögül(tér elválasztó) egy sötét árnyat láttam,de amint észbekaptam,vissza fordultam eltünt!
Ha temetőbe menni,szeretnél kamerázni,túl sok bajod nem eshet,max a rendőröket kihívják,mert félnek rongálni indulsz!
,, Szellemek ellen tenni"
,, Szellemet idézni"
,, Temetőbe menni"
Menj az elmegyógyintézetbe! Ja, meg ne igyál annyit!
8-ik válaszoló: Egyet értek veled. De figyelj, az ő dolga. Ha neki ez kell!
Egyébként is meg nem ő lesz az első és az utolsó, aki a Pokolra jut ez miatt! Vannak még mások is bőven, SAJNOS!
Az oldal nagy része sajnos ilyen ..... van tele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!