Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi történhetett a házunkban?...

Mi történhetett a házunkban? Lehetett szellem?

Figyelt kérdés
A minap éjszaka megébredtem, mert hallottam valamiféle zajt. Olyasmit amit míg sohasem mindezidáig. Kétrét ágyban fekszek, ám én csak az egyik oldalon alszok, mígis a másik oldal roppant meg. Felriadtam hát. Felkeltem és úgy éreztem, valami feszíti a tüdőmet. Kimentem hát, körülnézzek, és láttam elsuhanni egy alakot. Nem rég ért véget az élete egyik ismerősömnek, kire illene a személyleírás. Én akkor nagyon megijedtem, sőt meg is általkodtam. Azóta teljesen meg vagyok zavarodva, se éjjelem, se nappalom, görnyedve merek csak ágyamba gubózni, szobámat kerülöm. Iszonyat volt. Éreztem a rosszakarvást abból az alakból. Kicsit megkettyültem szerintem azóta, mindenbe belemagyarázom hogy nem az ami. Hogy űzzem hát el?

#szellem #ijesztő #izzadás #illemleges kísértet
2016. márc. 31. 12:27
1 2 3
 11/23 death42 ***** válasza:
41%

Talán egy pszichológus megoldja. De a gorombaságra már nincs gyógyszer.

Szellemes éjszakát!

2016. márc. 31. 14:42
 12/23 anonim ***** válasza:
42%

Az ágy roppanása mindig elő szokott fordulni, ezen nincs mit magyarázni ez egyértelmű.

A feszítés bármiféle betegség lehet, ijedségtől félrevett levegő, vagy csak simán az ijedtség miatt a gyors adrenalin termelődés.

Az árnyat egyrészt azért láthattad mivel ahogy mondtad "szellemhívő" vagy, azaz hiszel benne, másrészt amikor az ember az álmából hirtelen felriad/felkel, akkor az agy egy ideig még mindent álomként érzékel valamint nagyon aktív és zavart így gyakran hallucinációk kísérik az ilyen típusú felébredéseket.

2016. márc. 31. 15:29
 13/23 A kérdező kommentje:
Véleményem szerint ezt nem lehet ilyen könnyeden megmagyarázni. Ez valami távolabbi, magasztosabb dolog lesz. Ámde annyira kellemes volt a délutáni fekvésem. Most ébredtem meg. A normalitás határait felülíró jelenségek még nem vették kezdetét. Figyelem bár.
2016. márc. 31. 17:27
 14/23 A kérdező kommentje:
Miről hadoválsz? Rég volt már mikor én a padokat koptattam. Nehogy már vétek legyen ide kiírni egy kérdést. Ámbár, ha szerinted röstellnem kéne, el lehet fáradni melegebb hazába.
2016. márc. 31. 17:38
 15/23 Legoman ***** válasza:
51%

A 12-es válaszoló pedig adott jó választ.

És részben ez lehet a kiváltó ok.

Amikor egy alakot láttál elsuhanni, az pedig hallucináció is lehetett, mivel ahogy elnézem elég ijedős vagy, és könnyedén megzavarodsz.

Végezz egy kis kísérletet.

Keresd meg az ágyon azt a pontot, ahol ropog, és javítsd meg. Utána aludj egyet éjszaka. :)

Éjszaka is, ha kell, akkor hagyj egy kis lámpát égve (nem szégyen, és nem baj, ha az ember lát éjszaka, mikor fél). És ne felejtsd el azt sem, hogy nem vagy egyedül soha, mert mindig lesz valaki, aki segíteni fog, és meg fog védeni. :)

2016. márc. 31. 19:05
 16/23 anonim ***** válasza:
13%
Nyugalom. Az hogy reccsent melletted az ágy az a rugóktól is lehetett amik az ágyban vannak.A többi meg lehet azért következett be mert túl mélyen aludtál. Ha ilyen állapotból hirtelen felébredsz lehet még nem kelt fel rendesen az agyad és simán lehetett egy ijesztő álomkép.Ha valami feszítette a tüdődet akkor lehet alvás közben nem vettél rendesen levegőt illetve ha dohányzol lehet le kéne vele állni. Ilyesmitől még nem kell megijedni. Majd ha racionális magyarázat nélküli dolog fog történni akkor kezdhetsz gyanakodni. De egyébként halkan megjegyzem ha ezekkel a dolgokkal nem foglalkozol valószínűleg sose fognak zavarni még ha van is ott valami. Akkor fogsz beijedni ha ettől félsz.
2016. márc. 31. 19:14
 17/23 anonim válasza:
46%
én ebben az esetben pukkantani szoktam jó nagyokat... ez azért is jó mert ha nem pukkant az ember a bélgáz felszállhat az agyába és hallucinációkat okozhat mint minden valószínűség szerint nálad is
2016. márc. 31. 19:23
 18/23 A kérdező kommentje:
Segítségeteket nagyon köszönöm. Nem dohányzom én, Isten óvjon tőle. Szerintem ma este még nem fogom tudni nyugovóra hajtani a fejem, nagyon félek. Ámbár kissé megnyugtattatok. Köszönöm tanácsaitokat másodszor is.
2016. márc. 31. 19:51
 19/23 anonim ***** válasza:
92%
Valószínűsíthető, hogy az éj leple alatt osonó fekete szemű (színesfém orientált)szomszéd árnyát láttad vala elsuhanni.Fekhelyed pedig egy termetesebb légy alatt reccsenhetett meg.Egyébiránt lehetett ám démon is, nem illendő gúnyolódni ily komoly eseményeken.Űzd el serényen, megfelel ehhez egy sodrófa is.Házatokban roppant megátalkodott entitás lakozik.
2016. márc. 31. 22:07
 20/23 anonim válasza:
53%

Igaza lehet az egyik hozzászólónak:

Valamely költőnk szelleme találhatott tebenned kellemes hálóhelyet s mivel lelked de minimum fogalmazásod önnön életére emlékeztette,hát ebbéli örömét rővid idejű önmaga láttatásával juttatta kifejezésre.Ajánlanám neked esténkén poéták szerzeményeinek olvasgatását,a hangulat s a szellem kelleme érdekében gázlámpánál okuláréval.Ha a fenti esemény ismételten megtörténik,fontolóra vehetsz egy kellem-szellemkönyvet.Alcíme:

Hogyan tegyünk szellemünk kedvére?

Joccaka

2016. ápr. 10. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!