Mi történhetett?
Figyelt kérdés
Éppen a szobámban csücsültem, az ágyamon, mélyen belemerülve felettébb érdekes sims 2 telepítésembe, mikor az ágy megmozdult alattam. Az eset nem ismétlődött meg, de kíváncsi lennék mi lehetett. Talán egy szellem szállta meg az ágyamat?2014. márc. 23. 13:59
2/5 anonim válasza:
zsíjoss vagy vigyázz legközelebb összeszakad az ágy
3/5 anonim válasza:
Szó sincs itt szellemről. Csak egy loú van az ágyad alatt.
4/5 A kérdező kommentje:
Irtó humoros, de nem hiszem, hogy az én negyvenhárom kilóm alatt egy 2X2 méteres franciágy összeszakad... És benéztem alá, Ló sincsen alatta. Csak néhány doboz, meg porcica. Bizonyára azok támadták meg az ágyat XDD
2014. márc. 24. 11:57
5/5 anonim válasza:
Szia!
Figyelmeztetlek,hogy az nem Ló,hanem Loú.:)
A kérdésedre válaszolva:Biztos,hogy nem a súlyod miatt volt.
Szellemre nem nagyon gyanakodnék,nem tudom,hogy miért,de ez a kis esemény még nem hiszem,hogy szellemre utalna...
Ha többször is előfordulna ilyen eset,akkor már lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!