Szellem van a házban vagy mi történhetett?
Figyelt kérdés
Reggel megyek ki az előszobába,szín tiszta volt a parketta veszem ki a tiszta inget a szekrényből egyszer csak rám szóltak hogy véres volt baloldalt az ing. megleppetten odanéztem és tényleg az volt de mikor elmentem erről a helyről rá erre pár másodpercre már az előszobában és a nagy kisszobában egyre több vércsepp jelent meg (és senki nem vérzett sehol!) papucson például kétszer kijött 2 vércsík, ezen felül az elekronikai berendezések sorra mennek tönkre, a tésztavíz 2 perc alatt felforrt aminek mindig kell egy 20 perc kb. anyám testét a hideg járja át. én meg a véres reggelt megelőző éjszaka egy halott emberrel álmodtam. (szekptikus vagyok a szellemekkel kapcsolatban de én ezt már nemértem)2012. márc. 14. 22:07
1/25 Mónih válasza:
Ez nagyon komolyan hangzik...Jézusom...Nemtudom mittegyél!:S
3/25 A kérdező kommentje:
az a poén benne hogy nem kitaláltam, én sem igazán hiszek a szellem dolgokban csak ezt már tényleg nem értem, ha nem lettem volna szemtanúja a dolgoknak akkor én is gondolkodtam volna egy beutalón...
2012. márc. 14. 22:14
5/25 anonim válasza:
hát ez igen tényleg szellem van nálatok.
6/25 anonim válasza:
túl tipikusak az elemek ahhoz, hogy igaz legyen.
7/25 A kérdező kommentje:
igazából semmit. nekem tiszta az elmém, bajok akkor vannak ha te látsz ilyeneket ezek hatására :D tegyük fel vannak olyan emberek akik a pitagorasz tételt sem tudják megmagyarázni de attól még létezik :D vagy tegyük fel ottvannak a hónapok. valaki adjon már kézenfogható bizonyítékot is hogy létezik. na mindegy végülis lényegtelen aki engem hülyének néz az biztos a howardon végzett már 4 évesen. és mindent kézenfoghatóan és tudományosan megtud válaszolni, be tud bizonyítani :D esetleg valaki ezzel foglalkozó vagy ehez értő ember nincs?
2012. márc. 14. 22:24
8/25 anonim válasza:
Ha még egyszer megismétlődik vagy elfajul menj el egy médiumhoz.Az majd tudja. :D
9/25 anonim válasza:
Igen, ez szellem.
Szellemirtást vállalok 12000/óra. Ha gondolod írj privátot, de a jelek szerint ezt olyan sacc/kb 10-12 alkalom alatt bírom teljesen kiirtani. 1 alkalom az olyan 3 órát jelent.
10/25 anonim válasza:
Tökéletesen elég lesz, ha mély együttérzéssel (részvéttel és nem ellenségesen) gondolsz rá, és megkéred, hogy ne zavarjon, és jó szándékod jeléül gyújtasz egy gyertyát. El fog tűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!