Szellem van a házban vagy mi történhetett?
Figyelt kérdés
Reggel megyek ki az előszobába,szín tiszta volt a parketta veszem ki a tiszta inget a szekrényből egyszer csak rám szóltak hogy véres volt baloldalt az ing. megleppetten odanéztem és tényleg az volt de mikor elmentem erről a helyről rá erre pár másodpercre már az előszobában és a nagy kisszobában egyre több vércsepp jelent meg (és senki nem vérzett sehol!) papucson például kétszer kijött 2 vércsík, ezen felül az elekronikai berendezések sorra mennek tönkre, a tésztavíz 2 perc alatt felforrt aminek mindig kell egy 20 perc kb. anyám testét a hideg járja át. én meg a véres reggelt megelőző éjszaka egy halott emberrel álmodtam. (szekptikus vagyok a szellemekkel kapcsolatban de én ezt már nemértem)2012. márc. 14. 22:07
21/25 anonim válasza:
Simonsheamus veled értek egyet!
a kérdezőnek pedig:járj utána hogy történt-e valami haláleset a házban...én nekem is vannak furcsa élményeim...el is mesélek egyet:
Itthon vagyok egyedül és gépezek
apám meg bátyám dolgozni voltak anyám boltba ment.Egyszer lépteket hallok a szobában.Minden ablak csukva de az egyik ajtó becsapódott...kinéztem rémülten de senki nem volt ott...utána max hangerőre vettem a tévét és bebújtam az ágyba...
22/25 anonim válasza:
Láttad a paranormal actyvitit? Ha tényleg igaz amit mondasz, ne hergeljétek fel.
23/25 TeeCee válasza:
Naigen aki az állatot írta annak lehet h van vmi igaza, nekem most a macskám volt felfázva és ő csöpögött:)
24/25 anonim válasza:
Egy zombi belehányt az ingedbe,ez lehetetlen :S
25/25 anonim válasza:
"Láttad a paranormal actyvitit? Ha tényleg igaz amit mondasz, ne hergeljétek fel." Mert szerinted az igaz történet volt nem? :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!