Hogyan tudnák kapcsolatba lépni a védőangyalommal?
"a baromkodást mellőzzétek" - szted egy ilyen kérdésre hogy lehet "értelmes" választ adni?
Lehet léteznek, lehet nem, de hogy nem tud velük senki kapcsolatba lépni, az fix. Egy ideig próbálkoztam ilyesmi dolgokkal, de inkább abbahagytam, h. be ne csavarodjak. És akiket megismertem a témában, azok közül egy sem volt 100-as. A tudatlanságnál, csak az elvakult hit az, ami veszélyesebb. De az képes pokolra küldeni bárki ember fiát, akár az isten nevében is, úgyhogy vigyázz magadra!
(és most lehet hogy az őrangyalod vezérelt ide engem, hogy válaszoljak a kérdésedre)
Jó utat!
20:33
De lehet hogy a Sátán volt. És azért mentette meg a fiad, mert ő az antikrisztus!
Jóvanna :) a poénon kívül, elég megható/klassz sztori.
Nem hinném, hogy lehetőséged nyílik arra, hogy kapcsolatba lépj akármilyen szellemmel :)
Lehet hogy léteznek, ugyanis sok dokumentum film szól médiumokról, akik látják őket. De ki tudja... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!