Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem van a házban vagy mi...

Szellem van a házban vagy mi történhetett?

Figyelt kérdés
Reggel megyek ki az előszobába,szín tiszta volt a parketta veszem ki a tiszta inget a szekrényből egyszer csak rám szóltak hogy véres volt baloldalt az ing. megleppetten odanéztem és tényleg az volt de mikor elmentem erről a helyről rá erre pár másodpercre már az előszobában és a nagy kisszobában egyre több vércsepp jelent meg (és senki nem vérzett sehol!) papucson például kétszer kijött 2 vércsík, ezen felül az elekronikai berendezések sorra mennek tönkre, a tésztavíz 2 perc alatt felforrt aminek mindig kell egy 20 perc kb. anyám testét a hideg járja át. én meg a véres reggelt megelőző éjszaka egy halott emberrel álmodtam. (szekptikus vagyok a szellemekkel kapcsolatban de én ezt már nemértem)

2012. márc. 14. 22:07
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
35%

Ezek a magasabb rezgésszámú lények egy átlag ember számára láthatatlanok, megjelenésük oka máig nem tisztázott, de az köztudott tény, hogyha rossz szándék vezérli őket, akkor az energiameződből "táplálkoznak" amit a félelmeddel táplálhatsz, szóval ne sz.a.rj tőlük, a világtörténelemben soha senkit nem bántottak fizikailag, de szellemileg viszont az őrültbe kergethetnek.

Ha hamarabb felforr a víz, az azt jelenti, hogy hamarabb megfőzöd a tésztát, ha véres az inged akkor beáztatod, ha nem jön ki kidobod, kész pont.

Ne higgy benne és nem is létezik, a spirituális világ ilyen egyszerű.

Ha mégis egy jelként értékeled akkor ez annak a jele, hogy

egyszer meg fogsz halni,élvezd ki minden percét, dobd ki a

pecsétes ingeket, ne fordíts energiát felesleges parázásra.

2012. márc. 15. 00:55
 12/25 anonim válasza:
Mármint az életet élvezd. :D
2012. márc. 15. 00:57
 13/25 anonim válasza:
17%

Előző 2 vagyok.

Ha nem sikerül egyedül túllépned rajta, akkor esetlegesen házhoz megyek 2500Ft+ÁFA/óra díjazással tanácsadást vállalok.

Tisztelettel: Ramanah Fehér Mágus

2012. márc. 15. 01:03
 14/25 Napkiraly ***** válasza:
előző nap nem vágtál disznót részegen?
2012. márc. 15. 08:13
 15/25 anonim ***** válasza:
elözö XDDDD
2012. márc. 15. 08:38
 16/25 anonim ***** válasza:
Hívd fel Whoopi Goldberget!
2012. márc. 15. 18:49
 17/25 Simonsheamus válasza:
Szerintem költözzetek máshova :(
2012. márc. 16. 10:17
 18/25 anonim ***** válasza:
A doki megmondta hogy szedd be a gyógyszereket!
2012. márc. 17. 12:17
 19/25 anonim ***** válasza:
Van állat a házban?
2012. márc. 17. 21:10
 20/25 anonim ***** válasza:

Ha van állat a házban, akkor biztos, hogy azt csinálja. Haverom kutyája volt zseniális elektronikai eszközök kivégzésében.

Ha nincs kedvenc a háznál, szerintem, rágcsálók lesznek. Azok szeretnek mindenfélét tönkre vágni, (rongálhatnak: rágcsálással, vizelettel és kakival).

Szerintem tuti, hogy élőlény okozza és ne valami szellem.

Médiumot nem ajánlok, mert mindenfélét odavonz. Állandóan talál valamit, amitől mindig megfoszt egy kis kptől.

2012. márc. 17. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!