Szellem van a házban vagy mi történhetett?
Ezek a magasabb rezgésszámú lények egy átlag ember számára láthatatlanok, megjelenésük oka máig nem tisztázott, de az köztudott tény, hogyha rossz szándék vezérli őket, akkor az energiameződből "táplálkoznak" amit a félelmeddel táplálhatsz, szóval ne sz.a.rj tőlük, a világtörténelemben soha senkit nem bántottak fizikailag, de szellemileg viszont az őrültbe kergethetnek.
Ha hamarabb felforr a víz, az azt jelenti, hogy hamarabb megfőzöd a tésztát, ha véres az inged akkor beáztatod, ha nem jön ki kidobod, kész pont.
Ne higgy benne és nem is létezik, a spirituális világ ilyen egyszerű.
Ha mégis egy jelként értékeled akkor ez annak a jele, hogy
egyszer meg fogsz halni,élvezd ki minden percét, dobd ki a
pecsétes ingeket, ne fordíts energiát felesleges parázásra.
Előző 2 vagyok.
Ha nem sikerül egyedül túllépned rajta, akkor esetlegesen házhoz megyek 2500Ft+ÁFA/óra díjazással tanácsadást vállalok.
Tisztelettel: Ramanah Fehér Mágus
Ha van állat a házban, akkor biztos, hogy azt csinálja. Haverom kutyája volt zseniális elektronikai eszközök kivégzésében.
Ha nincs kedvenc a háznál, szerintem, rágcsálók lesznek. Azok szeretnek mindenfélét tönkre vágni, (rongálhatnak: rágcsálással, vizelettel és kakival).
Szerintem tuti, hogy élőlény okozza és ne valami szellem.
Médiumot nem ajánlok, mert mindenfélét odavonz. Állandóan talál valamit, amitől mindig megfoszt egy kis kptől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!